2777
2789

سوره یاسین .ذکر لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  من الان تو مرکز اهدای خونم  رگم ب دستگاه وصله   این لحظات مفید ترین حالت ممکنمه   تا تموم شدن کارم برا بیمارتون دعا میکنم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
عزیزم من الان تو مرکز اهدای خونم رگم ب دستگاه وصله این لحظات مفید ترین حالت ممکنمه تا تموم شدن ...

خدا خیرت بده گلم.

همه مون دست به دعاییم.

مادرش همین یه دختر رو داره.

مشکلش داخلیه

انشاءالله که خوب بشه و قلب و دلت خوشحال بشه عزیزم 

به نیت خوب شدنش نذر کن وقتی خوب شد برای بچه های یتیم چمیدونم سوغاتی بگیری یا کمکشون کنی یا هر کاری که دل اون بچه های یتیم شاد میشه رو انجام بدی

انشاءالله که خوب بشه و قلب و دلت خوشحال بشه عزیزم به نیت خوب شدنش نذر کن وقتی خوب شد برای بچه های یت ...

اتفاقا دخترمون سالمم بود من تو فکرم بود برای بچه های پرورشگاه خرید کنم.

خوب بشه من تا دو میلیون هم بشه سوغاتی میخرم دار و ندار یه خانواده است.

پرنسس کوچولوی فامیله از همه دخترای فامیل کوچیک تره الان باید تو خونه شون بود کنار خانوادش نه آی سی یو بین اون همه پیرزن و پیرمرد.😔

اتفاقا دخترمون سالمم بود من تو فکرم بود برای بچه های پرورشگاه خرید کنم.خوب بشه من تا دو میلیون هم بش ...

😔

من خودم ۲۱ سالمه 

تو‌اوج جوونی چرا باید همچین اتفاقی براش می افتاد 

انشاءالله که زودتر خوب بشه

الهی آمین 

اسمش چیه من اگه یادم بمونه سره نمازم براش دعا کنم‌

چند بار؟

هر چقدر میتونی بخون،اگه بدونی کی این ذکر رو سفارش کرده

سلامتیش رو از ولی عصر وامام زمان بخوایید انشالله سلامتی رو بدست میاره

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

😔من خودم ۲۱ سالمه تو‌اوج جوونی چرا باید همچین اتفاقی براش می افتاد انشاءالله که زودتر خوب بشهالهی آ ...

خصوصی بهت بگم میترسم اینجا شناسایی بشم چون دوتا اسم داره.