۹ میلیون پول آموزشم شده که خصوصی هست و مدرک میگیرم و بعد هم اونجا دستیاری میمونم شوهرمم رفته از دوستش که مغازه لوازم ناخن داره خرید کنه گفته حدودا ۲۰ میلیون میشه لوازمش اورد همش میزارم فقط دعا کنید موفق بشم چون تازه ازدواج کردم بچه ندارم حوصلم سر میره ولی خیلی خوشحالم 🥳🥰
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
من مژه یاد گرفتم و دیگه هیچیمشتری پیدا نکردم یعنی راستش عرضه شو نداشتم امیدوارم بترکونی
اینجا سالنه خودشون مشتری دارن
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ای کاش هنر قشنگ تری یاد می گرفتی اینکار از نظر شرعی درست نیست چون کسیکه ناخن بکاره غسل و نمازش به مش ...
عزیزم من اعتقاد ندارم!
اتفاقا خیلی هنر قشنگ و خوبی هست
امیدوارم سالن که میری حساب و کتابشون درست باشه. من خواهر شوهرم آموزش دید میرفت سالن و چون تازه کار بود بیشتر درآمدش تو جیب سالن دار میرفت. یادمه شب عید که کلی مشتری داشتن، بنده خدا کمردرد گرفت از حجم زیاد کار ولی چیز زیادی درنیاورد.
امیدوارم سالن که میری حساب و کتابشون درست باشه. من خواهر شوهرم آموزش دید میرفت سالن و چون تازه کار ب ...
خب میز اجاره میکنم