2777
2789

همش واقعیت هس مکندم یه عده چراهنوز میخان توی جهالت بمونن وبادیدن ایناک تجدبه گرهاهمچیو گفتن بازم ب کارای بد ادامه میدن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی 😭😭😭😭خیلی بد بود یادش میفتم فقط گریه می‌کنم غریب و بی کس تو شهر غریب بری تو یه خونه که پر جن ...

خونه ی ماهم داشت الان دیگه نیستن ولی چند سال داشتیم همش میترسم برگردن یا هنوزم باشن و برامون دردسر شن

لایک نکنید .توروخدا 
خونه ی ماهم داشت الان دیگه نیستن ولی چند سال داشتیم همش میترسم برگردن یا هنوزم باشن و برامون دردسر ش ...

من که فرار کردم از اونجا هنوزم که هنوزه حرفشو میزنم شوهرم باور نمیکنه میگم پس اون مرد چی ندیده و نشناخته گفت فلان خونه تو این کوچه جن داره خونش دقیقا همون خونه که ما توش بودیم.زیزش انبار بود لعنتی.بخدا چنان سیلی بهم زدن تاعمردارم یدک نمیره تا یساعت صورتم سر بودیعنی فقط پاشدم چادرم سرم کردم دخترمو گرفتم بغل رفتم تو کوچه.

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم
عزرائیل مگه نمیاد روحت و از جسمت جدا کنهخب تمام‌اون تجربه گرا مگه روحشون جدا نشده؟کاش تو این برنامه ...

نه گوش کن امیدوارم خوب توضیح بدم: بدن ما یه جسم داره یه روح، موقه خواب عادی چه شب چه ظهر، روح ما از بدنمون جدا میشه برای همین خواب می‌بینیم چون میریم تو همون رویامون یا کابوسمون، ولی روح ما با یه سری رشته های نقره‌ای رنگ یا بهتر بگم با یه سری انرژی های قوی، متصله به بدنمون که دوباره برگرده، وقتی بیدار میشیم روح تو بدنمونه، موقع کما رفتن هم همینه به مدت طولانی، ما تو یه خواب عمیقیم. بعد حالا یا دوباره برمیگردیم، یا عزرائیل دستور داره این انرژی های متصل به بدن رو از کار بندازه و تمام دیگه هیچ ارتباطی با بدنمون نداریم.  

خونه ی ماهم داشت الان دیگه نیستن ولی چند سال داشتیم همش میترسم برگردن یا هنوزم باشن و برامون دردسر ش ...

چکار کردید پاکسازی کردید ؟؟قران بخون همیشه نترس 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم
من چند شب پیش آخر شب با خودم حساب کتاب کردم. دیدم اینقدر گناه کردم که حد نداره و حتی ثواب های که کرد ...

خداوند ارحم الراحمین است. گاهی انسان ها با توجه به موجود جائز الخطا بودن خود مرتکب اشتباهاتی در زندگی می شوند و بلافاصله از اشتباه خود پشیمان می شوند. خداوند منان آنقدر بزرگ و متین است که بتواند به راحتی از خطای بنده گنهکار خود بگذرد.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

من خودم برای چند لحظه دیدم . یبار افت فشار پیدا کردم دم دانشگاه افتادم حدود نیم ساعت بیهوش بودم تنها چیزی ک دیدم ب سرعت نور رفتمممممم رفتم راه نمی‌رفتم انگار توی تونل گردبار افتادم یکی منو میبرد تا بجایی رسیدم قشنگ خدارو حس کردم روی منو باز کرد گفت بفرستینش پایین این هنوز وقتش نیست همین

نمیدونم ربط داره یان ولی همسرم که فوت شدن خیلی چهرش مظلوم بود اصلن کسی باورش نمیشد رفته انگارخابیده یه خاب عمیق یکی دوساعت هم گذشت بدنش همونجوری گرم مونده بود حتی کبود هم نشده بود به هیچ عنوان چهرش خیلی مظلوم بود بنظرتون مرگ راحتی داشته؟اصلن هرکی میدید باورنمیکردکه ازدنیارفته میگفتن خابه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
2810