2777
2789
من نمیتونم باور کنم کسی دیده باشه.. شاید زاده تخیل انسان بوده باشه

تخیل آدم میتونه به کسی بگه که دقیقا زمان مرگش دو سال دیگست و یه بچه لب شکری براش دنیا میاد و دقیقا همین اتفاق بیفته؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمردن ،نزدیک به مرگ بوده تجربه

نمیدونم دقیق.

من تا جایی که خوندم و خودم هم به شخصه باور دارم ، آدم تا وقتی نمرده ، چیزی نمی بینه که بعد بیاد برای دیگران تعریف کنه. 

اون چیزی که میگن ممکنه وهم باشه یا هر چیز دیگه ... 

یاحسین یادم اومد ..سال ۸۶مادربزرگم سکته کردوافتادبیمارستان تقریباحافظه اش روهم ازدست دادچون سکته مغزی بود ولی دائم میگفت دیدمش وازهیبتش ترسیدم 😢مادربزرگ من به شدت مومن وبی آزاربود اصلاغیبت نمیکرد باکسی معاشرت نمیکردکاری به هیچکس نداشت وعشقش فقط نمازبودوسرگرمیش رسیدگی به مرغ وجوجه هاش🥺

زاده تخیل وقتی نورون های مغز از کار میوفته دیگه معنا نداره

خب مغز بعد هفت دقیقه  مرگ واقعی و قطعی هنوز کار میکنه 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نه، عزرائیل واقعا موقع مرگ میاد نه کما که ارتباط بین دو دنیاس

عزرائیل مگه نمیاد روحت و از جسمت جدا کنه

خب تمام‌اون تجربه گرا مگه روحشون جدا نشده؟

کاش تو این برنامه راجب این مسئله صحبت کنن

من بشخصه الان گیج شدم

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️

خودسازی رو شروع کن خواهرمدنیا هیچ‌ارزشی ندارهدرباره‌خودسازی سرچ‌ومطالعه کنیننماز‌اول وقت بخونین و با ...

نمازمو‌ سعی میکنم اول وقت بخونم و قران و دعا هر روز پخش میشه تو خونه و اکثر دعاها رو خفظ هستم میخونم بزرگترین دلشورم حجابمه 

مادربزرگم همیشه تعریف میکرد ، مادرش بیمار بود و تو بستر بیماری ، اصلأ نای تکون خوردن نداشت ، میگه یه روز دیدیم پاشد نشست و چادر سرش کرد و روش رو با چادرش گرفت و خیلی مرتب سلام و احوال پرسی کرد و گفت خیلی خوش اومدید صفا آوردید ، بعدش به ماها(دخترش و عروسش) میگفت چرا نشستید ، زشته پاشین چایی بیارید و از مهمون پذیرایی کنید ، میگفت ما ترسیدیم و گفتیم اینجا که کسی نیست ولی ایشون با کمال احترام با مهمون نادیده صحبت میکردند .... و در مقابل چشمامون به خیلی راحت دیده از جهان بستند🌹 

البته نگفته نمونه ایشون اون زمان باسواد بودند و مدرس قرآن❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
وای چقد بد خب خداروشکر که رفتین از اوجا حال بچه ات خوب شد خداروشکر بخیر گذشته انشالله همیشه خودتو بچ ...

اره همین که دعا داد گذاشتم داخل بالشتش از اون شب خوب خوابید یه سید قرآنی بود خدا ازش راضی باشه. الان خیلی خوبه باور کن از اون کوچه که اون خونه توشه زد میشم موی بدنم سیخ میشه از ترس میگم‌چطور چند ماه زندگی کردیم اونجا 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم

یه پیرمردی‌از اقوام‌دورکه با پسرش زندگی میکرد نصف شب حدود ساعت دوشب از خواب بیدار شد و عروسشو صدا زد وگفت برام چایی بیار

عروسش پاشد براش چایی آورد

پیرمرده به عروسش گفت این دونفر اومدن‌میگن بیا بریم...بعد من هرچی میگم شما برین من خودم میام قبول نمیکنن

عروسش میگه کدوم دونفر

پیرمرده اشاره به روبرو کرد وگفت همین دوتا سبزپوش!!

عروسش فکر‌کرد این توهم زده چیزی نگفت بهش

بعد که‌چایی رو خورد دوتا سکسکه زد وبعدش افتاد و همون لحظه فوت کرد!!

دوست داشتم‌اینو به‌اشتراک بزارم این واقعه تقریبا عجیب‌تو اقوام‌ما بود

تخیل آدم میتونه به کسی بگه که دقیقا زمان مرگش دو سال دیگست و یه بچه لب شکری براش دنیا میاد و دقیقا ه ...

نمیدونم والا چون تجربه ای توو این زمینه ندارم باورش یکم سخته

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
مراقبه مراقبه مراقبهاین سفارش مرحوم علامه طباطبایی بودهما ابد در پیش داریمدنیا محل گذری بیش نیست

من چند شب پیش آخر شب با خودم حساب کتاب کردم. دیدم اینقدر گناه کردم که حد نداره و حتی ثواب های که کردم هم همه از رو ریا بوده میدونی چی میگم مثلا کمک کردم به کسی ولی تو ذهن ناخودآگاهم برا جلب توجه بوده. گناه هام که دیگه نگو خجالت میکشم که بگم... حالا میگم من اگه توبه کنم خدا این همه گناه رو میبخشه واقعاااا حق الناس ها رو چکار کنم... برم به طرف بگم حلالم کن غیبتت کردم خوب میشه کینه و دشمنی... بخدا موندم چکار کنم. از اونور میدونم اگه اعلان پرونده اعمالم بسته بشه هیچ نقطه سفیدی ندارم میترسم از رفتن. و میدونم خوب بودن هم واقعاااا سخته فقط خوشبحال مؤمنون و مومنات

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

عموی من آدم خوبی نبود.به زن وبچه ش خیلیییی ظلم کرد.دست بزن داش و معتادبود.سرکارنمیرف زنش بدبخت میرف ...

چه جالب

یعنی ممکنه عزراییل فقط برای کسایی بیاد که سخت چسبیدن به دنیا

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️

2810