2777
2789
عنوان

اسکینی یا توپر🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 78 پست
کدومش بنظرت؟@20sahargoli

با احترام من توپر پسندم من خیلی دوست داشتم توپر باشم قدم ۱۵۰_ ۱۴۵ اینا باشع هعییییییی 

یا حداقل خیلی توپر بودم کمرم باریک 

ما یه استادی داریم خانومم معلمه هردو تو مدرسه ما هستند انقدررررررر اندام زنش خوبه خیلی توپررررر کمر باررررریک واااااای😚😚😋😋 قبل ازدواج میگن اسکینی اسکینی بوده

نظر خودتون چیه

خب پس بزار یکم بگذره بعد.... منم هم سن تو بودم دقیقااا همین حسو داشتم اتفاقا رفتم کلی هم باشگاه تا ا ...

👌🥲

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووه حالا بزار یکم بزرگ تر شی بعد روغن خراطین هم ماساژ بدی بزرگ میشه کلا با ماساژ بزرگ میشن یکم مخص ...

هر روشی رو رفتم جواب نداد خواهر روغن هم زدم جواب نمیده جالب اینجاست تو فامیل همه سینه هاشون اندازه هندونه است باسن ندادن من کاملاااا برعکسمممم😆😆😆

هر روشی رو رفتم جواب نداد خواهر روغن هم زدم جواب نمیده جالب اینجاست تو فامیل همه سینه هاشون اندازه ه ...

ای بابا ماهم تو اقواممون همه لاغر و اسکینی فقط من توپرم 

واسه همی بچه بودم همش میگفتن سینه هات بزرگه و قلان بدم میومد ولی بعد یکم ورزش کردم سفت شد فرم گرفت خودم خوشم اومد

بعد ازدواج کلا یسری افراد پر میشه هیکلشون

آره قبول دادم ولی اون اندامش خیلی خوبه خیلی واااای انقدررر بزرگه خوبه قشنگه کلا منظره ی خوشگلی داره واسه خودشششش🥲🥲🥲🥲🥲😊😊😊🤪

😂😂😂چه کلاس مفرحی بشه کلای اون😂😂😂

با ما کلاس نداره با انسانی ها داره برای ما شوهرش هست اصلا دختره راه میره انگار هندونه میره بااااااالاااااا نیاد پایییییین معلوم نیست چکار کرده😉

@mahsaaaaaan

فک منم متاهل شه سایزش میره بالا🙈

در خیالات خودم،در زیر بارانی که نیست...میرسم باتو به خانه،از خیابانی که نیست...می نشینی روبرویم،خستگی در میکنی...چای میریزم برایت،توی فنجانی که نیست...باز میخندی ومی پرسی که حالت بهتر است؟باز می خندم که خیلی،گرچه می دانی که نیست...شعر میخوانم برایت،واژه ها گل می کنند...یاس ومریم می گذارم،توی گلدانی که نیست...چشم می دوزم به چشمت،می شود آیا کمی...دستهایم را بگیری،بین دستانی که نیست...وقت رفتن می شود،بابغض می گویم نرو...پشت پایت اشک می ریزم،در ایوانی که نیست...می روی وخانه لبریز ازنبودت می شود...باز تنها می شوم،بایاد مهمانی که نیست...
فک منم متاهل شه سایزش میره بالا🙈

@20sahargoli    

چطو شده؟

سکوت اختیار کردی چرا

در خیالات خودم،در زیر بارانی که نیست...میرسم باتو به خانه،از خیابانی که نیست...می نشینی روبرویم،خستگی در میکنی...چای میریزم برایت،توی فنجانی که نیست...باز میخندی ومی پرسی که حالت بهتر است؟باز می خندم که خیلی،گرچه می دانی که نیست...شعر میخوانم برایت،واژه ها گل می کنند...یاس ومریم می گذارم،توی گلدانی که نیست...چشم می دوزم به چشمت،می شود آیا کمی...دستهایم را بگیری،بین دستانی که نیست...وقت رفتن می شود،بابغض می گویم نرو...پشت پایت اشک می ریزم،در ایوانی که نیست...می روی وخانه لبریز ازنبودت می شود...باز تنها می شوم،بایاد مهمانی که نیست...
2810