2777
2789
عنوان

اسکینی یا توپر🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 76 پست
بری باشگاه اب میشه ولی نه دیگه بشه 60 نهایتا بشه 75 من خودم 85 بودم بعد باشگاه شدم 80 تقریباالبته خو ...

خب ن میخوام بشه ۶۵ پس باید عمل کنم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

آخه برا من بده دا الان هیچی ندارم لباس از تنم میوفته شل دیده میشه اااه بدم میاد هر ورزشی هم کردم درس ...

خوشششششششششششبحاااااللللللتتتتتتت

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه برا من بده دا الان هیچی ندارم لباس از تنم میوفته شل دیده میشه اااه بدم میاد هر ورزشی هم کردم درس ...

ورزش نهایت گرد و سفت کنه حجم نمیده

اگه قصد بارداری نداره برو پروتز کن شیک و مجلسی

اره دیگه باید عمل کنی

مامانمو چیکار کنم نمیزاره میگه خیلی زیباست😐😐😐😐

برعکسیم پس مامان من میگه برو ورزش کن قشنگگگ اب بشه بشه70 اینا میگم نمیشه خبچندسالته؟ بزار یکم بزرکتر ...

19

۱۵ سالمه کجا برم؟🫥😑 بارداری! !!!!

اوووه حالا بزار یکم بزرگ تر شی بعد 

روغن خراطین هم ماساژ بدی بزرگ میشه کلا با ماساژ بزرگ میشن یکم مخصوصا با روغن خراطین و روغن زیتون 

فدات شم مال تو هم خوبه میتونم بپرسم قدت چنده ؟چون بر اساس قدت شاید اصلا مناسبته

۱۶۰ نگاه از کلا سینه درشت بدم میاد مایو میپوشمدمیپاشه بیرون😐 دوست دارم ظریف باشه مثل سینه های این خیلی خوبه

2810