2777
2789
عنوان

استارسید ها ✨

102 بازدید | 18 پست

استارسید ها چه کسانی هستند؟

در پایان این چرخه که به خط زمانی بیداری و صعود میرسد، تعداد زیادی از ارواح آگاهی دهنده از سیارات و کهکشان های مختلف از طریق چرخه تناسخ به زمین آمده اند. برخی ازآنها از نظر بیولوژیکی در قالب انسان تناسخ می کنند، و عده ای به اشکال دیگر؛ اما همه برای کمک به تغییر میدانهای آگاهی روی زمین سه بعدی در پایان چرخه، آمده اند. به این گروه های خاص از ارواح متعالی که روی زمین تناسخ کرده اند، استارسید یا بذرستاره ای گفته میشود. یکی از مشخصه های این ارواح اینست که حافظه های ژنتیکی بیشتری از آینده حمل می کنند. استارسیدها یا بذرهای ستاره ای نقشها وظایفی دارند بر مبنای قانون وحدت که برای کمک به آزادسازی آگاهی سیاره از سلطه و سرکوب انرژتیک و روحی اتحادیه بیگانگان منفیست. این اقدامات برای تغییر و ترمیم خطوط زمانی مخرب هستند که از طریق ترمیم و بازسازی ژنتیکی و پاکسازی نرم افزارها و برنامه های کنترل ذهن انجام میشوند. این نرم افزارهای مخرب توسط موجودات مردسالار و منحرف بعدچهارمی ( خدایان کاذب) برای ایجاد بردگی انسانها ایجاد شدند که اکنون در حال پاکسازی و جمع آوری هستند.

استارسیدها وارد کالبد آگاهی زمین میشوند تا با تجربه تناسخ، ماموریت روحیشان را فعال کنند که شامل اهداف مختلفی میشود

نشانه استارسید ها:

اگر اغلب این نشانه‌ها را درون خود میبیند پس احتمالا شما هم بذر ستاره‌ای هستید:

۱- احساس "متفاوت" بودن با اطرافیان خود میکنید.

۲- همیشه احساس تعلق نداشتن میکنید. انگار که از یک جای دیگری هستید و توی خانه خودتان حضور ندارید.

۳ـ بسیار حساس هستید.

۴- شهود بسیار قوی‌ای دارید.

۵ـ بسیار همدل هستید و به راحتی انرژی و احساس دیگران را جذب و درک میکنید.

۶ـ رویکرد انتقادی نسبت به جامعه دارید و بسیار ناراحت میشوید از دیدن فقر و اخبار منفی و شرایط نامطلوب سیاسی و رهبران حریص.

۷- شما باهوش هستید.

۸- به مطالب ماورا طبیعی و برنامه های مربوط به فرازمینی ها علاقه دارید.

۹- از کودکی به چیزهای خاص متافیزیکی تمایل داشتید و دارید مانند درمانگری یا توانایی های فراطبیعی.

۱۰- عاشق یادگیری هستید و آن را یک فرایند مادام‌العمر میدانید.

۱۱- عاشق صلح و دوستی هستید و زیاد توانایی تحمل تنش و درگیری را ندارید.

۱۲- به تئوری های توطئه علاقه دارید

۱۳- توانایی تشخیص دروغ و حقیقت را دارید.

۱۴- شما عاشق چیزهای علمی-تخیلی و فضایی هستید.

۱۵- توانایی های سایکیک و فراطبیعی دارید که نمیتوانید توضیحشان دهید مانند تجربه باز شدن چشم سوم, دیدن فرشته یا ارواح, تجربه خروج از بدن یا تجربه های فرازمینی حین مراقبه.

۱۶- عاشق طبیعت هستید.

۱۷- تمایل به رژیم گیاه‌خواری دارید.

۱۸- به ستاره‌شناسی, نجوم و معنویت علاقه‌مندید.

۱۹- عاشق پرواز کردن هستید و در رویاهایتان خود را در حال پرواز میبیند.

۲۰- جستجوگر حقیقت هستید.

۲۱- یک عاشق واقعی آزادی هستید و برای رسیدن به حس آزادی هرکاری میکنید.

۲۲- در کودکی دوستان خیالی داشتید.

۲۳- به تناسخ اعتقاد دارید.

۲۴- به طور خودکار جذب استارسید های دیگر مانند خودتان میشوید و آن ها را میشناسید و احساس میکنید که سالها همدیگر را میشناسید.

۲۵- متقاعد شده‌اید که زندگی بر روی دیگر سیارات هم وجود دارد.

۲۶- خلاق هستید و به دنبال بیان خودتان و دنیای بزرگ درونتان از طریق هنر میباشید.

۲۷- در حال تجربه یک بیداری معنوی عمیق هستید که چشمتان را به حقیقت باز میکند و دیدگاهتان را نسبت به خودتان, زندگی و جهان تغییر میدهد.

۲۸- لمس فیزیکی را دوست دارید و مشتاق یک ارتباط و صمیمیت فیزیکی و عاطفی صادقانه هستید. تاچ شدن و در آغوش گرفته شدن را دوست دارید.

۲۹- عاشق حیوانات هستید و حیوانات هم نسبت به شما مهربان هستند.

۳۰- حیوانات و کودکان به شکل خاصی با شما رفتار میکنند و جذب شما میشوند.

۳۱- شما یک رویاپرداز هستید و در طول روز بسیار خیال‌پردازی میکنید و رویاهای بزرگی برای آینده خود دارید.

۳۲- شما یک تجربه یا رویداد مهم تروما در زندگی داشته اید.

۳۳- شما احساس می کنید یک روح قدیمی هستید که قبلاً اینجا بوده اید.

۳۴- راجب هویت خودتان کنجکاو هستید و تحقیق میکنید

۳۵- سفینه فضایی دیده اید.

۳۶- گاهی اوقات از بدن خود ناامید می شوید، بدنتان بسیار متراکم، سنگین و شکننده است!

۳۷- عاشق خواندن هستید. مجذوب کتاب های معنوی مانند قدرت لحظه حال یا گفتگو با خدا هستید. یا طرفدار بزرگ مجموعه های علمی-تخیلی مانند هری پاتر و ارباب حلقه ها هستید.

۳۸- فشار خونتان پایین و دمای بدنتان اغلب پایین است و دست و پایتان سرد است.

۳۹- گاهی اوقات احساس می کنید که والدین بیولوژیکی شما والدین واقعی شما نیستند یا احساس می کنید خانواده دیگری در میان ستاره ها دارید و دلتان برای آنها تنگ شده است.

۴۰- شما چندین بار دژاوو را تجربه کرده اید.

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه میخواستم این متن طولانی رو بخونم الان دانشجوی هاروارد بودم

این متن آگاهی انسان ها رو بالا میبره

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

یعنی الان من یه بذر ستاره ای هسم ؟ 😞😂

اگه نشونه هارو داری یعنی اره

به جز شماره ۱۵، همه رو هستم آیا من یک استارسید هستم یا نه؟ 🌚

احتمال خیلی زیاد هستید

به جز شماره ۱۵، همه رو هستم آیا من یک استارسید هستم یا نه؟ 🌚

ایا تا به حال بشقاب پرنده دیدین ؟ 

2810