2777
2789
عنوان

دوستم دختر خرابیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 106 پست
وا چه باهاش دوستی پس؟؟معلومه که به مرور شبیه اون میشی

خدا اون روزو نیاره نمیذارم اینجوری بشه تمومش میکنم

فقط چحوریشو نمیدونمم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی اگه مثل اون نشی ینفر که بشناسدش تورو هم مثل اون می‌دونه ازش فاصله بگیر تنهایی به مراتب از بودن ...

از همین تنهایی میترسیدم ک فکر کنم واقعا تنهاییه بهتر باشه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

میشه اروم و بدون جنگ و دعوا بگین چطور از زندگیم حذفش کنم؟

عزیزم بهش بگو ما بیشتر از این نمیتونیم با هم دوست باشیم 

یا خونوادتو بهانه کن بگو مامانم فهمیده نمیزاره دعوام میکنه

😐چاقو رو گلوت گذاشتن؟؟؟ اگه میدونی سبک زندگیتو منحرف میکنه و به بی راهه میکشتت ولش کن در ضمن هنوز ک ...

همیشه یا ترس از تنها شدن داشتم یا اینکه هر بار سرد شدم باز صمیمی شدیم

ماش این دفعه جدی جدی تموم بشه 

دوستت چه بخوای چه نخوای روی تو تاثیر خواهد داشت

پس بهتره تا می تونی ازش فاصله بگیری و بهش بفهمونی از این مدل کارا خوشت نمیاد

در ضمن جدای از تاثیر اون

آبروت هم در خطره

چون هرکسی اونو کامل بشناسه و بدونه شما دوست صمیمیش هستی احتمالا فکر کنه شما هم لنگه همون دختره هستی با همون مدل کارها.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چرا نباید بشه اراده قوی نداریبلاک کن بره

یه بهونه خوب میخوام🥲بابامم میشناسه باباشو ی جوریه

حتما حذفش میکنمبنطرت به مامانم بگم دختر سالمی نیستش؟ چون مامانم همیشه اصرار داره بهش بگو بیاد پیشت

حالا صددرصدشو  نگو ولی بگو‌ یه اخلاقایی داره که من اصلا خوشم نمیاد یا حرفایی میزنه که خوب نیست اگه اصرار کردو اینا بگو نمیشه بگم به هرحال رازه ینفره ولی حرفاش خوب نیست 

دوست به مرور تأثیر میزاره مخصوصا بدش ،من خودم از یه لحاظ هایی‌ مشکل داشتم مثلا اعتقادی شاید ولی با ...

مرسی  💚

یواش یواش سرد شو باهاشمثلا تلفن هاشو جواب نده بگو رو سایلنت هست باهاش نرو بیرون بگو کار داشتم دیگه ک ...

ممنونم💚امیدوارم تموم بشه چون واقعا مث اینکه تاثیر داره رو من

2810