2777
2789
می‌دونی بچه اولی. خیلی سخته، بچه دومی هم میاد اوضاع بدتر میشه ، یه روانشناس خارجی می‌گفت از بعد بچه ...

بله روانشناسه فک کنم درکی از بارداری و شیردهی و زایمان نداشته

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پنج سال به بالان بچه هاتون؟ الان من از کار خونه خسته نمیشم ، از بس که این بچه نق میزنه و مدام بهانه ...

اره بالای پنج سالن کوچیکم بودن شیر به شیر بودن با خوشون بازی میکردن ساکت بودن دیدم بعضی بچها نق نقو هستن ولی بچها من از نوزادی حتی خوابشون با خودمون تنظیم بود لامپ خاموش میکردیم میخوابیدن فقط چندباری برای شیر بیدار میشدن 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
بله روانشناسه فک کنم درکی از بارداری و شیردهی و زایمان نداشته

خب هر کسی تحملش فرق داره ، من بارداری برام قابل تحمل بود ،شیر هم ک خیلیا شیرخشک میدم از اول ، ولی چیزی ک خیلی بیشتر از همه اذیتم می‌کنه این بهانه گیری های بچه است که خب واسه بچه اولی خیلی بیشتره 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
البته به بعضی بچه ها واقعا حساس و اذیت کنن من بچم همیشه خدا مریض چقدر انرژی میگیره ازم سر مریض شدن ...

شرایط خودتو با کسی مقایسه نکن.

من دوستم ۴ تا بچه داره. پیش مادرشوهرش زندگی میکنه.به غیر مادرشوتر و پدرشوهرش

مادر پدر خودشم در خدمتش هستن.

میبرن مدرسه میارن.خرید میکنن حتی غذا ۹۰ درصد خونه مادرشوهزش میخوره.تابستون پسراش رو مادرش برمیداره سه ماه میبره شهرستان .

بعد برای من نصیجت میکنه چرا فقطدوتا دازی؟!

من ک حتی مادر ندارم و برای زایمانمم تنها بودم😅

دست تنها بودن فاکتور خیل مهمیه.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
ولی واقعا بچه اول خیلی سخته بچه دوم به بعد ادم رو رواله دیگه بلدی چه کنی و همش تو استرس نیستی

دقیقا موافقم اولی خیلی اذیتم کرد دومی اومد انگار با هم بازی میکردن کاری به من اصلا نداشتن 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
می‌دونی بچه اولی. خیلی سخته، بچه دومی هم میاد اوضاع بدتر میشه ، یه روانشناس خارجی می‌گفت از بعد بچه ...

باور کن که یکی سخت تر چنتان

من سه تا دارم، اگه دوتا بزرگترا نباشن انقدددد سخته کوچیکه همش غر میزنه هم بازی میخاد،هی آویزون منه 

اره بالای پنج سالن کوچیکم بودن شیر به شیر بودن با خوشون بازی میکردن ساکت بودن دیدم بعضی بچها نق نقو ...

خب بچه ها متفاوتن ، مثلا برادرزادم شبا تا دو و سه الکی بیداره، خب همه روند زندگیشون رو چپه کرده نزدیک یکساله

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
شرایط خودتو با کسی مقایسه نکن.من دوستم ۴ تا بچه داره. پیش مادرشوهرش زندگی میکنه.به غیر مادرشوتر و پد ...

اره دقیقا من دست تنهام تازه امسال رفته پیش یه ذره دارم نفس میکشم تایم صبح میتونم آزادانه بزنم بیرون دلم باز شه 

هرچند این دو ماه یه ماهش کلا مریض بود 

شرایط خودتو با کسی مقایسه نکن.من دوستم ۴ تا بچه داره. پیش مادرشوهرش زندگی میکنه.به غیر مادرشوتر و پد ...

اره واقعا ، قدیم ک اینهمه بچه داشتن ، همه بهم کمک میکردن ،حتی همسایه ها بچه های همدیگه رو نگه میداشتن واسه خرید رفتن و دکتر و ... ولی الان آدم دست تنها ی دکتر میخواد بره اویزونه بچه رو چیکار کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
سلام و سلامت باشیدیه هفته عینک دودی شب و روز رو چشمته نباید خم بشی به چشمات فشار بیاد نباید خیلی پای ...

خب بعد یه هفته اوکی هستی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

کمکی داری؟؟ اگه مادرت باشه راحتی چون لیزیک کنی تا ۵روز لنز تو چشاته و اصلا نمیتونی زیاد چشاتو باز نگ ...

اره مادرم هست

یعنی نمیتونم پوشک دخترمم در حد ۵ دقیفه عوض کنم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

اره مادرم هستیعنی نمیتونم پوشک دخترمم در حد ۵ دقیفه عوض کنم

نه چشات دردمیکنه مخصوصا که قطره مسکنم ۱روز بعدش قطع میکنه تازه درداش شروع میشه

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

2810