2777
2789
دهه هشادیا چرا انقد بیشتر از سنشون نشون میدن هم چهره هم رفتار یه بی ادبی خاصی هم دارن سرتق و یخ

دهه هشتاد یا چون خیلی زجر کشیدم جوونیمون توی دورانی افتاد که حسرت بخیل چیزا به دلمون موند چه اقتصادی چه آرزوهامون حتی یه شادی از ته دل هزارتا چالش رو رد کردیم تو اوج نوجوونی و جوونی از کرونا بگیر تا کش.ته شدن همنسلامون وضعیت اقتصادی افتضاح دلار خداتومنی! واسه همین رفتار و چهره نمیخوره دهه هشتادی باشیم 

بی ادب هم نیستیم صرفا زیر بار حرف زور نمیریم قانونمون اینه که هر بزرگترین قابل احترام نیست و مهم نیست طرف مقابل چیه هر حرفی مبنا بر زور زد زیر بارش نمیریم اسمشم‌میزارم بی ادبی سر تقی

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
با زشت بیریخت بی پول چیکار دارم من؟

دقیقا تازه این کامل نگفت معیارارو من خانواده ی طرف هم مهمه علاوه بر مال و قیافه و تحصیلات 

از اونایی نیستم که بگن پراید کنسله ایرانسل کنسله ولی خب اینا از واجبات زندگین

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت ب مجازی اعتماد نکن

باشه اقای میلیاردر 

برد پیت 

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

دهه هشادیا چرا انقد بیشتر از سنشون نشون میدن هم چهره هم رفتار یه بی ادبی خاصی هم دارن سرتق و یخ

من ۶۰ ایه اینطوری ام دیدم

۷۰ ای هم دیدم

سن بالاترم دیدم

به دهه نیست به شخصیته 

صبح میشه این شب 🌠

دقیقا چهره هاشون خیلی بیشتر از سنشون میخوره یعنی من اطرافم هرچی دهه هشتادی دیدم فکر کردم متولد هفتاد هستن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من ۶۰ ایه اینطوری ام دیدم۷۰ ای هم دیدمسن بالاترم دیدمبه دهه نیست به شخصیته

اکثرین هشتاد اینطورین . شاید 90 درصد. . مگه اینکه تو خانواده خیلی مذهبی و افتاب مهتاب ندیده باشه 

خداییش دهه هفتادیا خوشگلترن

پسرای هفتادی خیلی خوشگلن

دخترای هشتادی واقعا خوشگلن

😁

پسرای هشتادی زشتن تا جایی که من دیدم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
2810