2777
2789
مهم نیست . زیاد از این موارد دیدم تو سایت . یکم خندیدم .

از چی خندیدید؟

❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌دانشجوی آبیاری گیاهان بیکینی باتم😌 مسیحی هستم😍 به نام خدایی ک مارو فرزند خودش خطاب کرد نه بنده✝️🥺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی هر چی باشن مث این دهه هشتادی ک باش بودم بد دهن نیستن . اصن متعهد ب یکی نیستن.

خب حالا یکیشون باهات بد تا کرد که ممکنه شما مقصر باشین ما که نمیدونیم ولی دلیل نمیشه که همه رو با هم بزنید منم افکارم با خواهرک کخ دهه ۷۰ آیه زمین تا آسمونه ولی احترام میزاریم

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

هیچ وقت دهه هشتادی رو جدی نگیرم .

😊😊😊😊😊 اصلا چت کردن با شما در شان من نیست وقتمو پیش یک مردی که از شدت بیکاری به نینی سایت رو اورده هدر بدم . ریپلای نزنین نمیخونم.

❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌دانشجوی آبیاری گیاهان بیکینی باتم😌 مسیحی هستم😍 به نام خدایی ک مارو فرزند خودش خطاب کرد نه بنده✝️🥺 

😊😊😊😊😊 اصلا چت کردن با شما در شان من نیست وقتمو پیش یک مردی که از شدت بیکاری به نینی سایت رو اور ...

اخی . واقعا برای دانشجوی دکتری برق این قضیه سنکینه. 

کلا قپی زیاد میان. و اینکه اینجام مجازیه

منم دهه ۸۰ ایم قپی هم نمیام

ولی توجه کردین از ۱۰ کامنتتون ۸ تاش اینجا مجازیه هست. 

اگه سوشال مدیا بده خب نیاین

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

منم دهه ۸۰ ایم قپی هم نمیامولی توجه کردین از ۱۰ کامنتتون ۸ تاش اینجا مجازیه هست. اگه سوشال مدیا بده ...

خوب زیاد دیدم اینجا  قپی اومدن . برا همین جدی نمیگیرم .