2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون آدم خوبی باشه ولی نخوادت جدا میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 69 پست
ببین دلیلش چیه الکی ک نمیشه بگه نمیخوامت اگه واقعا دلیلی نداره ازش میخوام ک خودش درخواست طلاق بده هم ...

من توی بچه داری و خونه داری کم نذاشتم بخدا رنگ بیرون و بازار و دوست نمی‌دیدم ولی تو خونه ب خودم میرسیدم  اوایل ازدواج همه جور فشار و تنشی بهم وارد شد اون آدم خوبی بود اما من سنم کم بود الکی گیر میدادم دعوا درست میکردم 

ولی بعدش بهتر شدم الان دوساله تلافی اون روزا درمیاره بهم تهمت میزنع و بد شده و میگ انقد بی احترامی کردی خسته شدم 

شاید علت رفتارهای شماست!حتما دلیلش رو خودتون بهتر میدونید چون میگی مشکلی ندارد آدم خوبیه خیانت هم نک ...

منم اینطوره آره یخورده منم لجبازی میکردم اذیتش میکردم خودمم قبلا میگفتم‌طلاقم بده و جداشیم بهتره والان خودش گفته ولی نمیره اقدام‌کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینطوره آره یخورده منم لجبازی میکردم اذیتش میکردم خودمم قبلا میگفتم‌طلاقم بده و جداشیم بهتره وال ...

شوهر منم نمیره میگ خودت درخواست طلاق توافقی بده 

الان با هم توی ی خونه زندگی میکنین؟

شاید علت رفتارهای شماست!حتما دلیلش رو خودتون بهتر میدونید چون میگی مشکلی ندارد آدم خوبیه خیانت هم نک ...

من اوایل ازدواج گیر میدادم و الکی دعوا درست میکردم 

ولی بعدش بهتر شدم 

سنمم یکم کم بود همه جور فشار و تنش بهم وارد شده بود..

ولی توی بچه داری و خونه داری ب هیییچ عنوان کم نذاشتم اصلا 

شوهر شما چطور بوددست بزن اعتیاد خیانت اینا نداشت

ن اصلا کوچیکترین بی احترامی به منو خونوادم نکرد باتموم بحث هایی که داشتیم‌تا حالا توهین وفحش نداده بهم نه معتاده نه شکاک نه دست بزن داره هیچ اصلا خیلیم رابطمون خوب بود و منو دوس داشت یه زمان میگفتم بیا جدا شیم گریه میکرد ولی الان..

ن اصلا کوچیکترین بی احترامی به منو خونوادم نکرد باتموم بحث هایی که داشتیم‌تا حالا توهین وفحش نداده ب ...

خودت خدایی نکرده خطایی نکردی؟

من هیچی فقط زبونم دراز بود 

ن اصلا کوچیکترین بی احترامی به منو خونوادم نکرد باتموم بحث هایی که داشتیم‌تا حالا توهین وفحش نداده ب ...

نامزدین یا خونه دار بچه ندارین 

معلوم نیس چ مرگشونه 

ن شوهر من این دوسال آخر خیلی اذیتم کرد خیلی

میگف تلافی اذیتای خودت

تهمت توهین ... خرج ندادن

خودت خدایی نکرده خطایی نکردی؟من هیچی فقط زبونم دراز بود

منم هم زبونم دراز بود جواب میدادم هم هرچی میشد طلاق طلاق میکردم هی میگفتم‌بیا جداشیم طلاقم بده سند ازدواج کو بهم بده برم‌اقدام‌کنم یا هربحثی میشد جای خوابمو جدامیکردم ازش اونم می اومد التماس که بیا رو تخت وفلان..

منم هم زبونم دراز بود جواب میدادم هم هرچی میشد طلاق طلاق میکردم هی میگفتم‌بیا جداشیم طلاقم بده سند ا ...

ن من ن جامو جدا میکردم ن چیزی 

فقط زبونم دراز بود و بی احترامی :/

2810