2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون آدم خوبی باشه ولی نخوادت جدا میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 69 پست

شوهرت یکمی زرنگه این دوسال اخر ک میگی تحت فشارت گذاشته ک خودت بری درخواست طلاق بدی 

همچنان بگو اونی ک طلاق میخاد تویی نه من 

الانم خونه رو ترک کردی به نفع اونه 

برو بشین تو خونت 

بگو تو طلاق میخای بسم الله منم میخام ولی تو برو درخاست بده

حالا یه شانسی ک آوردین اینکه بچه ندارین

مام بیس چاری حرف از طلاق می‌زنیم هردمون از هم خسته شدیم اون خیلی سرده و من دوست داشتم کنارش باشم و باهم حرف بزنیم ولی اون دوست داشت تو خلوت خودش باشه خسته شدیم این بود همش دعوا الان هردو تصمیم گرفتیم جداشیم برحسب یکسری شرایط تا اون اونارو مهیا کنه و من برم درخواست طلاق توافقی بدم واقعا خیلی تلاش کردم برا زندگیم شوهرم نخاست میگه دوستت ندارم منم واقعا دیگه مهرش از دلم رفته الان دو ماهه مثه همخونه اییم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت یکمی زرنگه این دوسال اخر ک میگی تحت فشارت گذاشته ک خودت بری درخواست طلاق بدی همچنان بگو اونی ک ...

آفرین یبار از دهن درومد ک دارم فشار میارم باز چیو داری تحمل می‌کنی برو

میگ برو درخواست بده وگرنه میذارم میرم

زیر سرش بلند شده .زن نیستی اگه پدرشو درنیاری 

برو مهریتو بزار اجرا 

بگو مهرمو بده تا درخواست بدم 

بعدم شکایت کن که دوماهه رفته ولی نفقه نمی‌ده 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
شوهرت زندگیشا دوست داره ، نمیخواد طلاق بده ، درآمدش چطوره ؟میتونه خونه اجاره کنه؟

درآمدش یه حقوق داره که میره واسه اقساط چیزی نمیمونه ازش ولی من بهش گفتم بیا طلاهامو میفروشم اولش اوکی بود بعد اینطور کرد 

زیر سرش بلند شده .زن نیستی اگه پدرشو درنیاری برو مهریتو بزار اجرا بگو مهرمو بده تا درخواست بدم بعدم ...

تهدید می‌کنه کاری کنی میرم اونوقت در ب در بیوفتی دنبال طلاق توافقی