بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بارداری ناخواسته داشتم والا نخوردم سقط شد دکتر گفت یکی از علتهاش همین میتونه باشه
والا منم آخر خرداد سقط داشتم قلبش تشکیل نشد تمام آزمایش هارو رفتم هیچ مشکلی نبود که بندازم گردن اون ،ولی این بار قرص خوردم قلب تشکیل شد ،هیچ مشکلی هم خداروشکر برام پیش نیومده ،درست میگین فکر کنم احتمالا کارشون تبلیغ هست
مجبوری مغلطه کنی دیگه چاره ای نداری ،فقط بگو دکترت اگه آنقدر با سواد بود چرا عرضه نداشته متخصص بشه ؟ ...
میگم بیسوادی باور کن بیسوادی کسی به بی سواده به علم طب سنتی میگه فقط طب سنتی...بعدم متخصص همه چیز هست نه مثل متخصص شما متخصص یه رشته که سر و تهش هیچی حالیش نمیشه
میگم بیسوادی باور کن بیسوادی کسی به بی سواده به علم طب سنتی میگه فقط طب سنتی...بعدم متخصص همه چیز هس ...
آره متخصص هیچی حالیش نیست تو با اون علف شناست حالیتونه 🤣🤣قرصا هم یهودیا ساختن پس هر درد مریضی گرفتین با علف خوب کنید خودتونو چون دکترا متخصص ها بهتون قرص یهودیارو میدم