2777
2789
تعجب نکن دیگه هم ریپ نزنین حوصلتونو ندارم گفتم برید اسید فولیکتونو بخورید

چشم

من خوردم واسه دو تا بچه هام مشکلی پیش نیومد اونم از سه ماه قبل بارداری

اکثرا میخورن

شما ولی نخور ممکنه این اتفاق برات بیوفته چون عمیقا اعتقاد داری انگار احتما جذبش میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم میمونه چی بگه متخصص رو با طب سنتی یکی می‌کنه قرص برای سلامتی رو ربط میده به ی هودی ها تو افکارشا ...

من بارداری ناخواسته داشتم والا نخوردم سقط شد دکتر گفت یکی از علتهاش همین میتونه باشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من بارداری ناخواسته داشتم والا نخوردم سقط شد دکتر گفت یکی از علتهاش همین میتونه باشه

والا منم آخر خرداد سقط داشتم قلبش تشکیل نشد تمام آزمایش هارو رفتم هیچ مشکلی نبود که بندازم گردن اون ،ولی این بار قرص خوردم قلب تشکیل شد ،هیچ مشکلی هم خداروشکر برام پیش نیومده ،درست میگین فکر کنم احتمالا کارشون تبلیغ هست

والا منم آخر خرداد سقط داشتم قلبش تشکیل نشد تمام آزمایش هارو رفتم هیچ مشکلی نبود که بندازم گردن اون ...

امیدوارم سلامت باشید راستی وقت سونوگرافی گرفتید؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو 
مجبوری مغلطه کنی دیگه چاره ای نداری ،فقط بگو دکترت اگه آنقدر با سواد بود چرا عرضه نداشته متخصص بشه ؟ ...

میگم بیسوادی باور کن بیسوادی کسی به بی سواده به علم طب سنتی میگه فقط طب سنتی...بعدم متخصص همه چیز هست نه مثل متخصص شما متخصص یه رشته که سر و تهش هیچی حالیش نمیشه

میگم بیسوادی باور کن بیسوادی کسی به بی سواده به علم طب سنتی میگه فقط طب سنتی...بعدم متخصص همه چیز هس ...

آره متخصص هیچی حالیش نیست تو با اون علف شناست حالیتونه 🤣🤣قرصا هم یهودیا ساختن پس هر درد مریضی گرفتین با علف خوب کنید خودتونو چون دکترا متخصص ها بهتون قرص یهودیارو میدم 

آره متخصص هیچی حالیش نیست تو با اون علف شناست حالیتونه 🤣🤣قرصا هم یهودیا ساختن پس هر درد مریضی گرفت ...

من دکتر متخصص نمیرم محض اطلاعت چند ساله نمیرم مثل شما نیستم زرتی بپرم تو مطب دکتر...

ایشالا که حتی اگه رو به موت هم بودین با علف فروش خودتون درمان بشید

علف جد و آبادت میزنه...به گیاه دارویی میگی علف پس شنبلیه نعنا تو غذات استفاده نکن اینا علفن قورمه سبزی درست نکن توش علف میریزی 

علف جد و آبادت میزنه...به گیاه دارویی میگی علف پس شنبلیه نعنا تو غذات استفاده نکن اینا علفن قورمه سب ...

علف تو غذا میریزیم ولی علف به عنوان دارو به کسی نمیدیم مردومو به کشتن بدیم ،برو با علف درمان کن خودتو خوانوادتو نزاری  برن دکتر ها بکششون با علف

علف جد و آبادت میزنه...به گیاه دارویی میگی علف پس شنبلیه نعنا تو غذات استفاده نکن اینا علفن قورمه سب ...

راستی اگه قرار بود کسی با این علف های که تو غذا می‌ریزه و غذای خیلی از آدم هاست درمان بشه پس چرا مریض میشن که دوباره بیان علف بگیرن🤣🤣

2810