2777
2789
علف تو غذا میریزیم ولی علف به عنوان دارو به کسی نمیدیم مردومو به کشتن بدیم ،برو با علف درمان کن خودت ...

خب تو هم علف مصرف کن بمیر والا همچین میگه انگار قورمه سبزی نمیخوره که علف داره به تو ربطی نداره کسی با گیاه دارویی نمرده اما با قصور پزشکی خیلیا مردن 

راستی اگه قرار بود کسی با این علف های که تو غذا می‌ریزه و غذای خیلی از آدم هاست درمان بشه پس چرا مری ...

میگم نمیفهمی نمیفهمی شما برو همون داروهای یهودیتو بخور باز مشکلت عود کنه بازم همون داروها رو بخور شما رو چه به داروی گیاهی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تو هم علف مصرف کن بمیر والا همچین میگه انگار قورمه سبزی نمیخوره که علف داره به تو ربطی نداره کسی ...

بعله دیدم کسی با شیادی های طب سنتی اصلا مردوم رو به کشتن نداده🤣🤣اگه قرار به خوب شدن بود مردوم با قرمه سبزی خوب میشدن نیاز به اشغالی این شیلد ها نبود

بعله دیدم کسی با شیادی های طب سنتی اصلا مردوم رو به کشتن نداده🤣🤣اگه قرار به خوب شدن بود مردوم با ق ...

مردم بیسواد... بعدم قورمه سبزی اسفناجش که خاصیت نداره بعدم انقدر کوته فکری که کسی که اصلا علم طب سنتی رو بلد نبوده رو طبیب میدونی؟تو همون کسی هستی که بگن فلانی متخصصه بریم پیشش میری بعدم بعد چند وقت که معلوم شد یارو شیاد بوده سواد نداشته اومده مطب زده میزنی تو سرت اما صدات درنمیاد که بگی شیاد تو علم طب مدرنم هست 

آدم میمونه چی بگه متخصص رو با طب سنتی یکی می‌کنه قرص برای سلامتی رو ربط میده به ی هودی ها تو افکارشا ...

شما ادامه نده به کل کل با این آدم

متاسفانه نمیفهمه هر چی بگید

میگه طب سنتی علمه! اگه عمل بود که دانشگاه داشت!

اصلا پزشکی سنتی نداریم

مثل این می مونه بگیم ریاصی سنتی یا علوم سنتی😂

به خدا همش هم از پزش کا برای مشکلاتشون کمک میگیرن ولی باز سنگ طب سنتی به سینه میزنن

فک کنم باردار بشه بره پیش قابله ؛از اون خانومایی که قدیما میومدن تو خونه زایمان انجام میدادن هزار تاهم بچه زیر دستشون می مرد

شما ادامه نده به کل کل با این آدممتاسفانه نمیفهمه هر چی بگیدمیگه طب سنتی علمه! اگه عمل بود که دانشگا ...

می‌دونم اینا کل جونشونو به دکترا بندمیکنن به وقتش، فقط برای در آمد زایی تبلیغ بیخود میکنن طرفداری میکنن معلوم نیست از این که حقیقت پنهان کنن چی گیرشون میاد ،به بقیه فقط الکی القا میکنن که جونشونو برای هر چیزی بزارن کف دستشون برن طب سنتی انگار  مردوم دل درد دارن برن عرق نعنا بگیرن 😐