2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم شما جواب اون توهینتم به کسی که بیشتر از متخصصت میدونه بده موفق باشی البته اگر موفق بشی مسخر ...

🤣🤣اگه دکتر شما تواناییشو داشت که متخصص میشد نه طب سنتی معمولی که حقیقته توهین نیست ،وقتی نمی‌تونید حقیقت رو حضم کنید چرا توهین میکنید

🤣🤣اگه دکتر شما تواناییشو داشت که متخصص میشد نه طب سنتی معمولی که حقیقته توهین نیست ،وقتی نمی‌تونید ...

سواد نداری هضم رو بنویسی از یکی دیگه خورده میگیری؟دم از متخصص میزنی؟طب سنتی یه علمه شما نمیدونی اونو علم اما علمه 

من دو تا دکتر رفتم یکی حضوری یکی آنلاین ، دکتر حضوری که گفت اقدام کنم دکتر آنلاین وقتی داروهامو دید ...

اگر میخوای پیش دکتر طب سنتی زایمان کنی و غربال گری ها رو بری پس طبق اون پیش برو ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
سواد نداری هضم رو بنویسی از یکی دیگه خورده میگیری؟دم از متخصص میزنی؟طب سنتی یه علمه شما نمیدونی اونو ...

مجبوری مغلطه کنی دیگه چاره ای نداری ،فقط بگو دکترت اگه آنقدر با سواد بود چرا عرضه نداشته متخصص بشه ؟؟اخیی قبول نشده 🥲شایدم مغزش نمیکشیده🙂اشکال نداره میگن تا گور دانش بجوی بهش بگو دوباره تلاش کنه شاید بتونه به جایی برسه وگرنه سر کوچمون یه عطاری هست از این بیشتر حالیشه

من خودم چند تا مقاله در مورش خوندم امکانش هست و بررسی های یه جنین شناس

در کل همهههه چیز تو دنیا کمش مفید متوسطش غذا و زیادش سمه حتی اگه اون چیز گرانبهاترین ویتامین تو بدنمون باشه نباید سرخود مصرف بشه، ولی در کل خانومهای ما چون پریود میشن و اهل مصرف گوشت و جایگزین ها برای چیزی که از بدنشون خارج میشه توسط غذا نیستن اسیدفولیک۱ تاکید میکنم شماره‌ی۱ باشه خیلی نمیتونه ضرر داشته باشه

2810