دکتر محمد امین احسانیان...شما که قبول نداری بخور به من ربط نداره
همه جا تاکیید میکنن مصرف کنیدبرای سلامتی مفیده ،زیاده روی بیش از اندازه از فولیک اسید تو دوران بارداری باعث اوتیسم میشه البته هر داروی که زیاده روی کنیم تو مصرفش مشکل درست میکنه ،من که میخورم ولی حداقل راهنمایی غلط به بقیه نکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو راهنمایی غلط میکنی خود من عمرا چنین چیزی بخورم وقتی بادوم هست چرا چیز مصنوعی بخورم که یهودیا ساخت ...
همین که حرف تمام متخصصین زنان زایمان رو قبول ندارین حرف یه مرد طب سنتی که یک صدم از کار دکتر زنان حالیش نیست هیچی سرش نمیشه و معلوم نیست چه شیادی هست رو قبول دارین همین که داروی برای سلامتیمون رو سیاسی و اعتقادی میکنید دیگه حرفی نمیمونه
همین که حرف تمام متخصصین زنان زایمان رو قبول ندارین حرف یه مرد طب سنتی که یک صدم از کار دکتر زنان ح ...
ببین توهین نکن توهین کنی خودت باید جواب بدی شما برو تو مطب بشین چقدر پول متخصص بده به من چه اما توهین به کسی که نمیدونی کی هست نکن باید اون دنیا جواب بدی...
اسید فولیک پنج نخوریااااااا هر وقت آمادگی داری اقدام کن گوش نده میگن سه ماه وایسا سه ماه هم سه ماهه زودتر انشالله اقدامت بگیر ولی باز یه آزمایش چکاپ مخصوصا تیرئید بدی خیلی مهمه بهتره