2777
2789
عنوان

یکی تو دانشگاه هی میچسبه بهمون چیکارش کنیم 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 36 پست
عزیزم واقعا درکت میکنم اسی مگه رفتاراش چجوریه درست شدنی هست یانه؟

ببخشید ولی شخصیت آویزونی داره به زووور باهات دوست میشه و میمونه ما خودمونم نمیدونیم چیشد که اومد پیش ما یبار بهش سلام کردیم و حرف زدیم دیگه کلا اومد پیش ما حتی بیرونم می‌رفتیم تو تایم دانشگاه انقدر زنگ میزد کجایید که مجبور میشدیم اینم ببریم 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

ترم چندی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترم چندی

اواخر ۳

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

برا ماهم اینجوریه 

ما هم ۵تا دوستیم باهم که یکی از دخترای کلاسم بزوووور اومده چسبیده ب ما 

واقعا درکت میکنم 

من گپ تلگرام باز کردم اینم بزوووور گفت منم بندازین اقا اخر مجبور شدم بلاکش کنم بازم منو کلاس میبینه انگار ن انگار بلاکش کردم بعد رفتارش طوریه ک ب همه چیز ادم کار داره ماهم کلافه شدیم 

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

ببخشید ولی شخصیت آویزونی داره به زووور باهات دوست میشه و میمونه ما خودمونم نمیدونیم چیشد که اومد پیش ...

میدونم چجوریه با این تیپ ادما سروکار داشتم 

هرموقع بیرون میرید بهش نگید اگه ام گفت کجایید یا اینا بگو کلاس دارم بعد ی مدت بیخیالتون میشه گناهم داره ولی خب ...

برا ماهم اینجوریه ما هم ۵تا دوستیم باهم که یکی از دخترای کلاسم بزوووور اومده چسبیده ب ما واقعا درکت ...

میبینی چقدر بده🤧 

ببخشید ولی شخصیت آویزونی داره به زووور باهات دوست میشه و میمونه ما خودمونم نمیدونیم چیشد که اومد پیش ...

گناه داره 

من دلم سوخت

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
میدونم چجوریه با این تیپ ادما سروکار داشتم هرموقع بیرون میرید بهش نگید اگه ام گفت کجایید یا اینا بگو ...

دیگه خودشو رفیق ما میدونه ناراحت میشه 🤦🏻‍♀️

واقعا نمیدونم چجوری بگم به زور خودشو میچسبونه بهش سلام کنی دیگه ولت نمی کنه فکر میکنه دیگه باهاش رفی ...

زود صمیمی و سیریش میشه ؟ خب بهش بگو گاهی وقتا حرف زدن خیلی راه میندازه کار رو ، اگر نگیم چه احساسی داریم از کجا طرف بفهمه چمونه ؟ بهش بگو حد و حدود رو رعایت کن و برای خودت اعتماد به نفس داشته باش . نمی‌دونم شما بهش بگو اگر دیدی اذیت می‌کنه ول کن دیگه . درست رو بخون این مهم تره ، رفیقای خودت خوبه اخلاقشون ؟ میشه گفت رفیق روزای سختن؟ 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

2810