2777
2789

یه دختره هست کسی باهاش رفیق نمیشه الان اومده چسبیده به گروه ما. ما ۵ تا دوستیم که از اول باهم دوست بودیم الان اومده هی خودشو قاطی ما کرده و فاز رفاقت برداشته با ما☹️ دوست نداریم دلشو بشکنیم خیلی دختر خوبیه ولی واقعا یسری اخلاق بد داره که اصلاً نمیشه تحملش کرد. گروهمونو ریخته بهم هرچی هم می‌خوایم بپیچونیمش نمیشه هرجا میریم دنبال ماعه من اول خواستم باهاش دوست شم ولی بعد دیدم نه واقعا بدرد دوستی نمیخوره پشیمون شدم چجوری باهاش بهم بزنم

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

سر ته اون دوستی پنح نفرتون یه پاپاسی هم نمی ارزه انقدر گند اخلاقین 

سه سال دیگه تورم نمیشناسن نگران نباش 

دانشگاه تموم بشه هیچ اسمتو هم یادشون نیست که دل یکی دیگه رو میخوای بشکونی

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه تو هر گروهی مثل همون دختره بودم .

عزیزم 🥺

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

خب اخلاقیات بدش چین ؟ انقدر بده که نمیشه تحملش کرد؟ 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

من معتقدم ادما کسایی ک اخلاق و‌رفتارشون مثه خودشون هست رو برای دوستی جذب میکنن پس بهتون حق میدم ک این دختر خانم رو نپذیرید ولی کاش محترمانه بهش بگید چون بی محلی و چشم و ابرو خیلی بده 

سر ته اون دوستی پنح نفرتون یه پاپاسی هم نمی ارزه انقدر گند اخلاقین سه سال دیگه تورم نمیشناسن نگران ن ...

وا چته😐 الان از کجا فهمیدی ما بداخلاقیم؟ بنظرت ممکن نیست که اخلاق اون بد باشه که دو ساله تو کل دانشگاه هیشکی بیشتر از چند روز تحملش نمیکنه؟؟؟

ما دوستیم نه رفیق ! خودمونم میدونیم که بعدها ممکنه از هم جدا شیم 

من معتقدم ادما کسایی ک اخلاق و‌رفتارشون مثه خودشون هست رو برای دوستی جذب میکنن پس بهتون حق میدم ک ای ...

بی محلی نمی کنیم خودمونم میترسیم دلش بشکنه ولی واقعا رابطمونو ریخته بهم 😩

خب اخلاقیات بدش چین ؟ انقدر بده که نمیشه تحملش کرد؟

واقعا نمیدونم چجوری بگم به زور خودشو میچسبونه بهش سلام کنی دیگه ولت نمی کنه فکر میکنه دیگه باهاش رفیق شدی 

خودمم ناراحتم  نمیدونم براش چیکار کنم🥺

تو را خدا باهاش دوست بشید

دوست شدیم ولی همه چیمونو ریخته بهم اصلا دیگه دلم نمیخواد دانشگاه برم🤧 موندم این وسط چیکار کنم از طرفی نمیخوایم دل اون بشکنه از طرفی تموم گروه‌بندی ها و جمع ها و بیرون رفتن هارو ریخته بهم 

دوست شدیم ولی همه چیمونو ریخته بهم اصلا دیگه دلم نمیخواد دانشگاه برم🤧 موندم این وسط چیکار کنم از طر ...

یکم از اخلاقای بدش میگی؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
2810