2777
2789
عنوان

یکی تو دانشگاه هی میچسبه بهمون چیکارش کنیم 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 36 پست
زود صمیمی و سیریش میشه ؟ خب بهش بگو گاهی وقتا حرف زدن خیلی راه میندازه کار رو ، اگر نگیم چه احساسی د ...

دوستای خودم خوبن. بالغن و هوای آدمو دارن اما خب من خودم تصمیم گرفتم رفیقی نداشته باشم چون خیلی آسیب دیدم از رفاقت. اما آدمای خوبین کلی چیز ازشون یاد گرفتم

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی شخصیت آویزونی داره به زووور باهات دوست میشه و میمونه ما خودمونم نمیدونیم چیشد که اومد پیش ...

هرچی میگن اخلاق بدش چیه   چیزی نمیگی  آویزون بودن اخلاق بد نیست      چرا نمیگی  ما ازش خوشمون نمیاد؟  می‌ترسی خودت زیر سوال بری؟

نمیدونم این دختره همینقدری که میگی واقعا اویزون هست یانه ولی منو یاد خودم انداخت ابتدایی که بودم کلا تنها بودم یه اکیپ تو کلاسمون داشتیم که درس نمیخوندن و شیطونی میکردن و همش در حال خوش گذرونی بودن دلم میخواست بین اونا باشم ولی روم‌نمیشد برم سمتشون نمیدونم چیشد ولی از یه جایی رابطمون بهتر‌شد میومدن باهم خوراکی میخوردیم تمرین حل میکردیم کاردستی درست میکردیم … و خلاصه حس کردم منو تو جمع خودشون قبول کردن یه روز که داشتیم باهم برمیگشتیم خونه یکیشون گفت بیاید بریم خونه ما مامانم نیست خوش میگذره من گفتم باید خبر بدیم نمیشه اینجوری بیایم خیلی راحت گفت کی باتو بود؟ و همگی شروع کردن به خندیدن هنوز صدای خنده هاشون و نوع نگاهشون یادمه من هیچ وقت خودمو به اونا نچسبونده بودم اونا بودن که وقتایی که به دردشون میخوردم ازم استفاده میکردن ولی من بعد از اون جرات قاطی شدن با کسیو پیدا نکردم و الان هیچ‌ دوستی ندارم فقط یه دونه اس که اونم خودش اومد نشست حرف زد و از دبیرستان تا الان که سی و دو سالمه باهمیم یکم به رفتار خودتون توجه کن شاید شماهم یه جاهایی بهش خوشامد گفتید 

هرچی میگن اخلاق بدش چیه چیزی نمیگی آویزون بودن اخلاق بد نیست چرا نمیگی ما ازش خوشمون نمیاد؟ ...

نه گلم من چرا زیر سوال برم؟ اره چون خودشو به زور میچسبونه به ما ازش خوشمون نمیاد

ما اصلا نفهمیدم چیشد باهاش دوست شدیم اومد پیش ما نشست بعد ماهم طبق عادت احوال پرسی کردیم اینم فکر کرد رفیق ما شده. دیگه از اون به بعد کلا اومد پیش ما جایی هم می‌رفتیم انقدر زنگ میزد که کجایید منم میخوام بیام چرا نمیگید به من! تموم کنفرانس هاشوهم با ما برداشت گفت منو اد کنید تو گروه هاتون و... 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا
نمیدونم این دختره همینقدری که میگی واقعا اویزون هست یانه ولی منو یاد خودم انداخت ابتدایی که بودم کلا ...

الهی... میفهممت متأسفم بخاطر اتفاقی که پیش اومده

بله ما بخاطر اینکه دلش نشکنه بهش بی اهمیتی نکردیم که ناراحت نشه اونم فکر کرده که رفیق ما شده

شایدم اشتباه از ما بوده 

دوستان من تاپیک رو قفل میکنم هرچی توضیح میدم که علت چی بوده بازم میان میپرسن . یسری هم منو با دوستای سابقشون که طردشون کردن اشتباه گرفتن... 

ممنون از وقتی که گذاشتید 🙏🏻 

اشتباه ما این بود که وقتی از اول نمی‌خواستیم این با ما باشه از روی دلسوزی و اینکه دلش نشکنه، باهاش خوب رفتار کردیم.