2777
2789
عنوان

گوشه لبم بدجور زخم شده

49 بازدید | 10 پست

کنار لبم اولش فقط ی جوش زده بود . منم میخواستم کرمپودر بزنم جوشو کندمش که برامدگی نداشته باشه معمولا خوب میشد ولی این یکی وقتی ارایشمو پاک کردم زخم شده بود . الان حالت جوش نداره ولی زخم شده و خیلی درد میکنه نمیتونم روش چیزی بزنم. چیکار کنم؟ فردا دارم میرم بیرون😔😩

♡♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییی نمیدونم دلیلش چیه برا منم هردوتا گوشع لبم خشک شده و انگار ی کوچولو زخمه ولی خشکه بزور دهنمو باز میکنم 

بابامم همینطور شده 

ممکنه بخاطر سرمای پاییز باشه؟؟

منطقه مونم سرد سیره چند روزه خیلی بادای بدی میاد و هوا بشدت سرد شده .

قبلا چنین تجربه ای نداشتم و بهداشت و اینام ک رعایت میشه نمیدونم از چیه . نرم کننده هم دیروز زدم درست نشد

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
منمالبته من کندمش بدتر شد🤦‍♀️😔

دقیقا منم ی جوش خیلیییی ریزی بود فشارش دادم بعدش دیگه خشک شدن گوشه لبام

وای تو اینه  لبم گوشه هاش یکی دو میلی بیشتر شدن انگار خوش فرم تر شدن 😂داشتم فکر میکردوم یعنی میشه چند سال دیگه مردم گوشه لباشونو بخیه بزنن  یا هرچی ک کشیده ترش بکنن برا زیبایی مثل ژل زدن مد بشه😂😂

دقیقا منم ی جوش خیلیییی ریزی بود فشارش دادم بعدش دیگه خشک شدن گوشه لباموای تو اینه لبم گوشه هاش یکی ...

برای منم اول همینطوری بود😂😂😂

اما ارایشمو پاک کردم دیدم خیلی بد شده

♡♡
برای منم اول همینطوری بود😂😂😂اما ارایشمو پاک کردم دیدم خیلی بد شده

خخخخ

ولی بنظرم چون جوش بوده و اونجا حساسه . ی پماد تب خال بگیر بزن اون جوشه و زخمه رو خشکنه اگ عفونیم باشه از بین میبرش . یک روز هر یساعت یبار تمدید کن . بعدش  از پماد  آد استفاده کن نرم بشه .

منم میخوام این حرکتو بزنم .

پماد تبخال خیلی جوابه ویروسی چیزی از جوش یا هرچی باشه از بین میبره خوبش میکنه خیلی زود