2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 10542 بازدید | 419 پست
همسرتون ۴۲سالشه عزیزم

نه عزیزم ۲۳

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه عکستو ببینم همه خیلی تعریف کردن

بیا عزیزم 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

خیلی ناز و ملیحی .خوشبخت بشی

مرسی فداتشم عزیزمی

وقتی نامزدم تنها وسیله خونه پدر مادرم همون پرایدی بود ک مامانم با پاداش خدمته سی سال کارمندی تونسته ...

بهترین کارو کردی عزیزم

اتفاقا از سیاستت خوشم اومد اصلا هم بدجنسی نیست عاقلیه عزیزم

بهترین کارو کردی عزیزماتفاقا از سیاستت خوشم اومد اصلا هم بدجنسی نیست عاقلیه عزیزم

مرسی عزیزدلم لطف شمارو می‌رسونه 

اینقدر بحث نکن با بقیه ببین کاری با بقیه ندارم ولی تو دل بشکنی کارماش سر تو هم میاد چرا همچین انرژی رو وارد زندگیت میکنی ؟ نیش زدن رو همه بلدیم یه وقتایی سکوت کن تا گناه نخری واسه خودت مبارک باشه خوشبخت بشید ❤️❤️❤️عزیزم عکس خودت و شوهرت رو دوباره میذاری 

جوجه پرستار

اینقدر بحث نکن با بقیه ببین کاری با بقیه ندارم ولی تو دل بشکنی کارماش سر تو هم میاد چرا همچین انرژی ...

عزیزم هزااارتا حرف بهم زدن همه چیز بهم گفتن سر چنتا دونه النگو من هیچ وقت تو زندگیم دل نشکستم ولی ب ناحق خیلی دلمو شکوندن اینجا عکسمونم می‌زارم عزیزم فقط خودمو❤️

حالا چرا قایم کرده😂😂

خاسته ازش ندزدن 😂

عکس با لباس عقدی نامزدی خواستگاری که با شوهرت باشه دوتایی نداری😬

لباسم بی حجابه عزیزم