2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 10118 بازدید | 405 پست
ها نی نی یارا تاپیکتو قفل کردن دختراز رو برو دیگه کم توهین کن وجنجال درست کن میخای تعلیق سیاه بشیاص ...

وآقا تعجب می‌کنم هر تاپیکی شما رو میبینم و مادر هفت تا بچه و داماد هم که دارید این طرز صحبت کردن در شان مادر هفت تا بچه نیست و یادمه تو یه تاپیک گفتید مردید و زنده شدید واقعا آدمی که میمیره و خدا بهش عمر دوباره میده باید با آدما مهربون تر و دوستانه تر صحبت کنه ایشون چیزی بهتون نگفتن سوال ذهنشون بود که پرسیدن که شما گارد گرفتید و توهین کردید روی رفتار و طرز صحبتتون کار کنید و کمتر به دیگران توهین کنید شما مادر هفت تا بچه هستید و تربیتشون دست شماست واقعا زشته این رفتار از یه مادر

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

من توهین نکردم اما تو به لرا توهین کردی الان حسابتو میرسه نی نی ار شب بعدم چیشد ترسیدی موش شدی که

عزیزم تو هر تاپیکی ایشون رو دیدی اصلا باهاشون بحث نکن سوال داشتی از بقیه کاربرا بپرس ایشون عادت دارن به این نوع طرز صحبت

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا تو پاسدارن بود من رفتم الان نمی‌دونممنظورت از نگین بیوتی همونه ک همسرشم ارایشگره؟؟اگ منظورت همو ...

اره عزیزم همین نگین که شوهرش آرایشگاه درمورد شنیونش اتفاقا زیاد شنیدم ک خوب نیست و باز میشه حالا ب نظر شما کارش خوبه ک‌برم 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

اينجا ادمهايي بودن ك بدجور دل شكستن و مغرور شدن ب موقعيتشون بعدها اومدن عذرخواهي كردن ب خاطر بدبختي ...

اره شوهرم از صبح تا شب می‌ره پدرشوهرم میده؟

بعدم گلم این چیزا مغرور شدن ندارن وقتی دارن پاچه میگیرن نمیتونم بگم فدات شم ادامه بده با هرکس مثل خودش❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

اينجا ادمهايي بودن ك بدجور دل شكستن و مغرور شدن ب موقعيتشون بعدها اومدن عذرخواهي كردن ب خاطر بدبختي ...

دل منو نشکنن نترسید شما دل کسی جز من نشکست

شما ميتونستي وقتي ده ص نظر موافق و مخالف شنيدي و توهيني نشنيدي  صفحه رو ببندي

اينكار نكردي و دوباره بلافاصله تاپيك زدي و ادامه ماجرا

اين كامتتي ك گذاشتي نشونه مغرور بودن بود

سرويس رو گفتي پدر همسرت خريده

ديگه خودداني ب عنوان بزرگترت راهنمايي كردم

اره عزیزم همین نگین که شوهرش آرایشگاه درمورد شنیونش اتفاقا زیاد شنیدم ک خوب نیست و باز میشه حالا ب ن ...

میکاپش ک عالی بود ولی موادش نمی‌دونم بدون بخاطر میکاپم تمدید نکرد تابستون بود مثلا رژم کمرنگ شده بود 

کرمم افت کرده بود

ولی در کل زیبایی زیبا شده بودم 

ولی خیلی ازم گرفت 

دوسال پیش ۷ت 

بنظر من نمیرزید 

ارنیکا هم خوبه اونم قیمتش قبلا خیلی مناسب بود 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️
میکاپش ک عالی بود ولی موادش نمی‌دونم بدون بخاطر میکاپم تمدید نکرد تابستون بود مثلا رژم کمرنگ شده بود ...

اره قیمتش الآنم عروس ی شب ۲۲ ولی سبک میکاپش فوق العاده هست مرسی عزیزم بابت راهنماییت عزیزدلمی ❤️