2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 5583 بازدید | 252 پست
به سلامتیخوشبخت باشید

ممنونم عزیزم همچنین شما و عزیزانتون

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تالارهای جاده صدرا تا ۲۰۰۰ نفرم ظرفیت دارن

بیشتر نظر خودم باغ هست سرباز 

باید ببینم کجا پیدا میشه ولی اکثرا تا 300 بیشتر ظرفیت ندارن

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

البته عید اخر شب سرده

نه منظورم از عید برج دو ایناست گلم ولی بازم اره سرده

عزیزم النگوهات قشنگ بودن و بهترین کارو کردی ک بزرگترینارو برداشتی ،این میشه سرمایه زندگیت 

اوناییمکه گفتن زشته فقط از سر حسادت پولداری شوهرتون بوده حالا با وام ازدواج گرفته یا هرچیزی از حسادت گفتن 

هروقت دیگم خواستی طلا بخری سنگین بردار یروز نجاتت میده ،به کامنتای منفی هم توجه نکن

عزیزم النگوهات قشنگ بودن و بهترین کارو کردی ک بزرگترینارو برداشتی ،این میشه سرمایه زندگیت اوناییمکه ...

مرسی فدات شم چشمای شما قشنگ دیده خوشگلم

2810