2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 11185 بازدید | 520 پست
سلام عزیزم. رو کمرم و قفسه سینم و بازو جوش میزنم و تیره شده. میخوام همه آزمایش هارو بدم ک مطمئن شم ا ...

سلام عزیزم

همه اینا ک گفتی

تو چکاپ کامل بله معلوم میشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اما مکمل پوست و مو هم حتما بخور کلا من همیشه فکر میکنم پوست و مو اینه بدن هست وقتی مو ریزش داره یا پ ...

مکمل خوب برا مو‌ و پوست چیه غیر زینک فیتو 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با سالها تجربه استفاده از طرحها و کرمهای ها خارجی و ایرانی و کلی تحقیق در موردشون به این نتیجه رس ...

من پوست صورتم تیره شده ب نظرت پی ار پی یا فیلر پروفایلو یا مزوژل کدومشو برم؟؟ 

سلام ابروهاتون خیلی خوبه ❤️

ممنون😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزم من کاملا سبک زندگی سالمی دارم ولی پوستم خیلی چربه و در عین حال انگار بی ابه و کدر شده جدیدا

ی چیز خوش قیمت و موثر بهم معرفی میکنی لطفا

اصلا هم جوش نمیزنم با اینکه خ چربه پوستم فقط میخام روشن و شفافتر  شه و جون بگیره

آها متشکرم. راستی میتونی عکس عقدتو یه بار دیگه بزاری من از اون تاپیکت جا موندم🥲

باش عزیزم

سلام مصی جون کاملا با حرفتون موافقممنم جدیدا شکر رو حذف کردمی مدت باشگاه نمیرفتمدوباره شروع کردمقبلش ...

ورزش واقعا روی پوست تاثیر داره

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

وا چرا ترس😅😅اونم ی کاربره با مشکلات خودش و دیدگاه خودشچیز ترسناکی نیست

اخه من و اون هم شهری هستیم 

ی تاپیک زد گفت کجا کاپشن میدن 4 تومن تو فلان شهر 

منم آدرس مغازه و پاساژ بهش دادم 

بعدش گفت تو خریدی گفتم ن ولی خریدم رنج 2 تا3 هست گیر داده بود ب من مثلا عکس مانتو 3 تومنی بزار ببینم چ فرق داره با باقی مانتو ها دروغ میگی 

بعد اخرم گفت میرم اون مغازه ببینم راسته یا نه 

به امید روزهای خوش 💝

اما مکمل پوست و مو هم حتما بخور کلا من همیشه فکر میکنم پوست و مو اینه بدن هست وقتی مو ریزش داره یا پ ...

شما اطلاعاتتون بالاست میدونین واسه خانومای سن بالا برای جلوگیری از چروک صورت چی خوبه؟واسه مادرم می‌خوام.میخواستم آبرسان کلینیک بگیرم نمیدونستم کدوم مدلش مناسبه

ما به دنیا آمدیم تا رنج ها بی صاحاب نباشند...

عزیزم من کاملا سبک زندگی سالمی دارم ولی پوستم خیلی چربه و در عین حال انگار بی ابه و کدر شده جدیدای چ ...

ببین من خودم تعریف کوزارکس حلزون شنیدم

خزیدم منتظرم بیاد تست کنم

اما میگن آبرسان قویه شفافم میکنع

من پوستم آنچنان مشکل نداره ی تیرگی خیلی خیلی کم زیر چشم دارم ک ارثیه با ی خط زیر چشم ک اونم ارثیه چی ...

ایران هستم الان 

اینستا منو داری ؟من یکهو باز تعلیق میشم معمولا بچه ها اینستامو دارن اونجا کاری دارن بهم پیام میدن البته بیشتر برای کارهای مهاجرت بهم پیام میدن 

ببین تغذیه هم خیلی مهمه 

من یکسری لک رو بازوهام از دوران بلوغ و نوجوونی داشتم با هیچ سرمی از بین نرفته بود دکترها میگفتن ژنتیک پوستت هست از بین نمیره 

بعد با اصلاح سبک و سالم خوری بدون اینکه بفهمم از بین رفته بود برلی خودم هم عجیب بود 

آب فراوون 

دم نوش های مثل پونه و نعنا زنجبیل 

خوردن سبزیجات فراوون 

قطع روغن‌های بازاری و شرکتی 

همه اینها تاثیر داره روی پوست 

راستش من بیشتر مانورم رو همون داخل بدن هست 

چون ب شدت فقر آهن و کمبود انواع ویتامین دارم دائم دارو و آمپول مکمل مصرف میکنم 

روتین هم در حد ژل شست و شو صورت و کرم دور چشم و ضد آفتاب 

به امید روزهای خوش 💝

2810