2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 11072 بازدید | 520 پست
منم به این نتیجه رسیدم روتین فقط یه تلقین هست ۹۰ درصد پوست ژن خوب هست اما مثلا خودم اگر روتین انجام ...

قطعا اگه در کنار لایف استایل سالم روتین باشه خیلی بهتره

ولی الویت نیست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا من نمی‌بینم😭

صفحه 6

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مصی جون میشه عکستو بزاری ببینم کی پشت این همه تاپیک خوب و انرژی مثبته😁

صفحه 6 عزیزم

مصی می‌دونی واسه خانومای سن بالا کدوم مدل آبرسان کلینیک مناسبه؟

من تعریف 72ساعته رو خیلی شنیدم

بله خودم هستم خوب منکه چهره شما رو نمیدونم خودت باید ببینی چی نیاز داره معمولا بوتاکس برای همون آستا ...

من پوستم آنچنان مشکل نداره ی تیرگی خیلی خیلی کم زیر چشم دارم ک ارثیه با ی خط زیر چشم ک اونم ارثیه چین و چروک ندارم 

ایران هستید یا خارج عزیزم؟ چن وقت پیش ی کاربر دنبالت بود اسمت یادم نبود بگم بهش 

به امید روزهای خوش 💝

سلام عزیزم. رو کمرم و قفسه سینم و بازو جوش میزنم و تیره شده. میخوام همه آزمایش هارو بدم ک مطمئن شم از داخل مشکلی نیست بعد پوستمو برم دکتر. چه آزمایش هایی بدم؟؟

مثلا چکاپ کامل. تنبلی تخمدان. پلی کیستیک. هورمونی. دیگه چی؟؟ کبد چرب تو چکاپ کامل مشخص میشه؟؟!

دقیقا منم از وقتی روغن زیتون استفاده میکنم و آب زیاد میخورم و آب میوه طبیعی میخورم خیلی بهتر شدم

راستی کاربر مادرم بالهایت کو چرا برات تاپیک زده چشیده؟ من از این کاربر میترسم صابونش ب تنم خورده 😁

وا چرا ترس😅😅

اونم ی کاربره با مشکلات خودش و دیدگاه خودش

چیز ترسناکی نیست

سلام ابروهاتون خیلی خوبه ❤️

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

شما همون کاربر زهره خانمی هستی درسته؟ عزیزم کارای زیبایی بنظرت برای سن 25 چیه ژل و بوتاکس چنتا پزشک ...

اما مکمل پوست و مو هم حتما بخور 

کلا من همیشه فکر میکنم پوست و مو اینه بدن هست وقتی مو ریزش داره یا پوست لک میافته نشون میده یک چیزی تو بدن کم هست یا بهم خورده این کمبود رو بقیه ارگان های بدن هم اثر داره اما ما نمیبینیم 

وقتی شما فرضا سرم بزنی رو صورتت یا موهاتو محلول بزنی یا حتی مزوتراپی کف سر بکنی فقط مشکل موهاتو حل کردی اما وقتی مکمل بخوری این اثرش هم رو پوست و مد هست هم روی استخون‌ها و بقیه ارگان‌های بدنت

2810