2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 10290 بازدید | 497 پست
ززدچوبه اش رو منظورتان یا نه اون یکی مدلش

زردچوبه قشنگم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اخه رنگ درصورتی قشنگه که کراتین یا پروتئین کنی اینا هم که میگن ریزش میاره منم اکر ریزش بگیرم روانی م ...

میخوام ی جای خوب موهامو پروتئین کنم ممکنه ریزش بگیرم؟؟ حتی اگه ماسک مو بزنم و برسم ب موهام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مصی بیام بزنمتتتچرا موهات و کوتاه کردی🥺راستی مصی ناخونات عاللللی بودن🤩یکی از تیچر هام ناخناش و این ...

دلم شدیدا تنوع میخواست اخه

ناخنم و خودم خیلی خوشم اومد

600 تومن حلالش😑🤣🤌🏻

خیلی کوتاه نکردما

ارایشگره کفت موهات و هشت تومن میخرم

گفتم همین قدر کوتاهی و به بدبختی راضی کردم 🤦‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من چن روز ترمیم کننده زدم و پوسته هارو کندم تا اوکی شد. اون چن روز نمیتونستم برم بیرون 😁چن بار زدی ...

۴ بار رفتم دیگه 

نه ضرر که نداره ولی تا وقتی که صورتت خوب شد و به یه حد معمول رسید نرو دیگه 

کجا میری تهرانی؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

انسان در جست و جو معنا تو لیست خریدمهخیلی تعریف شنیدممنم دقیقا یه رمان میخونم یه توسعه فردی

من کتاب روان شناسی و فردی و خود شناسی خیلی خوندم بهترینش اعتماد به نفس از باربارا و تکه های از یک کل منسجم 

اره منم شنیدم تعریفشون بلاگر کتابا خیلی معرفیش میکنن

فیلم هم علاقه داری؟ 

معمولا علاقه مندان کتاب ب فیلم و موزیک هم علاقه دارن

به امید روزهای خوش 💝

من کتاب روان شناسی و فردی و خود شناسی خیلی خوندم بهترینش اعتماد به نفس از باربارا و تکه های از یک کل ...

خیلی خوبه

من تو ماه دو یا سه تا میخونم 

معنای زندگی ویل دورانت هم بخونید حتمااا

ژانر فیلمام جنایی عموما😬😅

و گاهی متفرقه

و عااااشق موسیقی بی کلامم

خیلی خوبهمن تو ماه دو یا سه تا میخونم معنای زندگی ویل دورانت هم بخونید حتماااژانر فیلمام جنایی عموما ...

کتاب بنظرم خیلی واجبه هم باعث باز شدن فکر میشه باعث شناختن کم و کاستی ها میشع اطلاعات بالا میبره 

و ی سرگرمی سالمه بنظرم باید بشع انگار مسواک زدن 😁

من عاشق صدای گیتار و هنگ درام هستم 

و محسن چاوشی و علیرضا قربانی و شادمهر عالین 

فیلم خارجی موضوع عاشقانه یا اجتماعی سراغ ندارید 

به امید روزهای خوش 💝

کتاب بنظرم خیلی واجبه هم باعث باز شدن فکر میشه باعث شناختن کم و کاستی ها میشع اطلاعات بالا میبره و ی ...

این فیلمایی که دیدم

البته لیستش آپدیت نکردم

inception علمی تخیلی
interstellar علمی، تخیلی 

the mist پایان شوکه کننده
جزیره شاتر پایان شوکه کننده
the others  پایان شوکه کننده
سری فیلمهای ماتریکس آخرالزمانی
سری فیلمهای مارول ابر قهرمانی 

سری فیلمهای hangover. کمدی
سریال shameless  کمدی، درام، اجتماعی 

رستگاری در شائوشانگ:  درام، انگیزشی
وکیل مدافع شیطان: معمایی، نبرد خیر و شر
gone girl  روانشناختی، معمایی
پرواز برفراز آشیانه
چاقو کشی معمایی امریکا
باشگاه مشت
گرین مایل  روانشناسی،
زندانبان جنایی
سریال
مینی سریال مرد بلوطی  دانمارک، جنایی
get out ترسناک
مینی سریال چرنوبیل: تاریخی
برکینگ بد  : هیجانی، ساخت مواد مخدر توسط استاد
from: آخرالزمانی، سریال، معمایی
silo: سریال اخرالزمانی

سریال صد: آخرالزمانی
سریال دارک: علمی، تخیلی، سفر در زمان، دنیاهای
چرنوبیل:  تاریخی، مربوط به حادثه چرنوبیل 

the bear:  سریال درام، مناسب علاقه مندان به آشپزی
آلیس در سرزمین مرزی:  آخرالزمان، علمی تخیلی محصول ژاپن
مرد شاه بلوطی: مینی سریال جنایی،
حیوانات شبگرد:  روانشناختی
پرستیژ: کریستوفر نولان، معمایی 

fleabag: کمدی، مینی سریال
بی گناه: مینی سریال، معمایی، محصول
5فوت
مسیر خوشبختی: خیلی زیبا با بازی ویل اسمیت، درام،
بازی مرکب:  محصول کره، معمایی، رمز آلود،
سرقت پول: محصول اسپانیا، داستان سرقت  از بانک بزرگ اسپانیا 

سریال 1899:شبیه دارک، معمایی، راز آلود، سفر در
shining درام،
the last of us: اخرالزمانی
killer the flower
bodies مینی سریال، سفر در زمان، علمی تخیلی،
dear child: مینی سریال جنایی محصول

فززندان بشر: اخرالزمانی
unbelievable: مینی سریال جنایی آمریکایی داستان یک متجاوز

severance:  فیلم علمی تخیلی در مورد تفکیک مغز، خیلی جالب و
stronger things: هیجانی، معمایی،
missing; هیجانی،

هانیبال: سریال جنایی قاتل سریالی

attack on titans: انیمه سریالی، بهترین سریالی که تو عمرم دیدم🥺🤌🏻 موضوع آخرالزمانی، رتبه 27

انیمه شیطان کش خیلی قشنگ رتبه33 imdb
نبرد خیرو شر

تله ماسه ۱و۲: آخرالزمانی، علمی تخیلی
baby reindeer: مینی سریال روانشناختی
انیمه ناکجا آباد موعود آخرالزمانی
خیلی قشنگ بود🥺
g. a. t:  
sharp object
سریال teacup 

کتاب بنظرم خیلی واجبه هم باعث باز شدن فکر میشه باعث شناختن کم و کاستی ها میشع اطلاعات بالا میبره و ی ...

و تمام خواننده های مورد علاقم و گفتید🥹

چه مارکی خیلی خفنه؟

اوردینری و سام بای می 

مطمئنی فیلر سیاهی زیر چشم هم هست؟؟

نه عزیزم مطمین نیستم چون خودم انجام ندادم گفتم همینجا تو تاپیکها خوندم 

من فقط کاری که خودم ازش نتیجه گرفته باشم رو به بقیه میگم مثل اون مکملی که روی من اور داشت

2810