2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 11310 بازدید | 520 پست
عالیه این مدل پر هست فکر کنم حتما فوق العاده میشی. با موهای نازی که داری من هوس کردم رنگ کنم اما خیل ...

رنگ نکن 😁من س سال دائم موهامو رنگ کردم حدود 20 یا 25 تومن شد هزینه رنگ این سه سال جاهای خوب رنگ قشنگ اما الان من موندم موهای سوخته 

به امید روزهای خوش 💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره پره😍حالا ببینم چی میشه فردامرسی عزیزممن دلم لایت دخترونه میخوادخیلی خوبهبه نظرم تنوع خوبیه لایت ...

اخه رنگ درصورتی قشنگه که کراتین یا پروتئین کنی اینا هم که میگن ریزش میاره منم اکر ریزش بگیرم روانی میشم میدونی که چقدر حساسم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
در حد اون نیستولی خیلیییی آموزنده اسمن شخصا ازش درس گرفتم

انسان در جست و جو معنا چی؟ من یک درمیون میخونم ی روان شناسی ی رمان 😁الان دارم بوف کور میخونم ایشالله بعدی یا آدمای سمی یا انسان در جست و جو معنا 

به امید روزهای خوش 💝

مصی بیام بزنمتتت

چرا موهات و کوتاه کردی🥺

راستی مصی ناخونات عاللللی بودن🤩یکی از تیچر هام ناخناش و این شکلی زده بود خیلی ناز و کیوت بود

مدل خوبی انتخاب کردی🤩

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
رنگ نکن 😁من س سال دائم موهامو رنگ کردم حدود 20 یا 25 تومن شد هزینه رنگ این سه سال جاهای خوب رنگ قشن ...

دلم تنوع می‌خواد تا خالا هیچ حرکتی رو موهام نکردم دوست دارم حداقل پروتئین کنم اما میگن ریزش داره 

من پرسیدم امبره گفت ۱۵ تومان 😏

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
انسان در جست و جو معنا چی؟ من یک درمیون میخونم ی روان شناسی ی رمان 😁الان دارم بوف کور میخونم ایشالل ...

انسان در جستجوی معنا رو سفارش گزاشتم منتظرم بیاد🤩خیلی ذوقش دارم

شما خوندیش

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
من یکسال پیش رفتم اولش پوست میندازه اتفاقا خوبه پوست مرده صورتت جدا میشه ولی حتما آبرسان بزن که خشک ...

من چن روز ترمیم کننده زدم و پوسته هارو کندم تا اوکی شد. اون چن روز نمیتونستم برم بیرون 😁

چن بار زدی ضرر نداره پوست نازک شه یا حساس؟ 

سلام عزیزممن از هر دوش راضیمولی فوم نیتروژینا یه لول بالاتره

ززدچوبه اش رو منظورتان یا نه اون یکی مدلش

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دلم تنوع می‌خواد تا خالا هیچ حرکتی رو موهام نکردم دوست دارم حداقل پروتئین کنم اما میگن ریزش داره من ...

دکلره نکن رنگ بدون دکلره 

موهات خیلی بلنده؟ 

من آخرین بار عید مو تا سر شونه بالیاژ 5 تومن دادم ریشه گیری هم هربار 2 تومن اما الان دوماهه رنگ نذاشتم میخام نزارم دیگه 

به امید روزهای خوش 💝

اخه رنگ درصورتی قشنگه که کراتین یا پروتئین کنی اینا هم که میگن ریزش میاره منم اکر ریزش بگیرم روانی م ...

اره منم خیلی حساسم میدونم

میگن باز بوتاکس مو بهتره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من خریدم اما نخوندم عادت دارم تای کتاب کامل نخونم نمیرم بعدی

انسان در جست و جو معنا تو لیست خریدمه

خیلی تعریف شنیدم

منم دقیقا یه رمان میخونم یه توسعه فردی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
سلام عزیزم عکستون رو ندیدم ولی یه سوال دارم .روتین پوستی که داشتید تحت نظر دکتر بوده یا خودتون با تج ...

سلام عزیزم

صفحه 6 هست

نه ازمون و خطا بوذ

2810