2777
2789
عنوان

بچه ها من خونم و وسایلم خیلی داغونه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 151 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری خونه هاتون آنقدر تمییز و مرتبه انگار همه چیز با خط کش اندازه گیری شده همه چیز خوب بود تنها قسم ...

میدونم عزیزم ولی خداشلهده اصلا جا ندارم کابینت‌ها خیلی کوچیکه و کم عمق کند دیواری ندارم انباری هم ندارم ننیدونم چیکارشون کنم وگرنه خودم عاشق خونه خلوتم بدم میاد همه چی جلو چشم بلشه

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
آفرین ... بجای منزل خانه مینوشتی هم قافیه میشد ... 😂🤪

راست میگی ها ..باید خانه مینوشتم ...ویراستار خوبی میشی بالام 😂

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
کمد دیواری هم ی جا رختخواب کوچیکه واسه وسیله برقیا واقعا جا ندارم نمی‌دونم کجا بذارم وگرنه خودمم حال ...

من ک عکس ندیدم ولی با توجه ب کامنتا 

نظرم اینه ترجیح میدم لوازم برقی رو بریزم دور تا اینکه مجبور شم بذارم جای دکوری 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
فعلا برای مهمان رودربایستی دار برشون دار از اونجا زیر تختی .بالکنی جایی بزار

ببین من شهر دورم مهمون بیاد ی هفته میمونه همه جا سرک می‌کشه منم خونم یخوابست نمی‌دونم چیکار کنم اینجا هم کسی و ندارم شهر غریبم که بدم کسی نگه داره

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
جا نیس بخدا😭😭 وگرنه خودمم بدم میاد اینجوری

بالاخره بالای کند دیواری جایی باید باشه دیگه 

انباری نداری ؟

به هر حال از ما خواستی نظر بدیم 

از نظر همه هم اون لوازم برقی خیلی زشت بود اونجا دیگه بقیه اش رو خودت میدونی 

من باشم حتی کارتون کنم ببرم بزارم انباری خونه مامانم از اونجا برشون میدارم 

بعد اشپزخونه ات به نظر بزرگ میاد و پر کابینت چرا جا نداری برای لوازم برقی

ببین من شهر دورم مهمون بیاد ی هفته میمونه همه جا سرک می‌کشه منم خونم یخوابست نمی‌دونم چیکار کنم اینج ...

خب پس مهمونی که یک هفته میمونه رو دربایستی نداره😂😂😂 

من فکر کردم همکاری دوستی فامیل دوری یه وعده میان خونتون .

پس راحت باش

یه چیز میگیا نیازش میشع

ادم بخاد یچیزی رو جایی بچپونه حتما جا براش پیدا میکنه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
2810