2777
2789
عنوان

بچه ها من خونم و وسایلم خیلی داغونه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3204 بازدید | 151 پست
حالا جدای از هر چیزی شما وسایل برقی رو می‌ذارید تو دکوری آشپزخونه که دید داره به هال ؟برداااار زوووو ...

بابا بقرررران قسم جا ندارم کابینت‌ها اصلا جا نیس توش انباری هم ندارم آخه پس کجا بذارم خودمم اصلا خوشم نمیاد عاشق خونه های خلوت و یادم ولی بقران جا ندارم واسشون

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزیش نیست که خونه ، فقط به دو تا رنگ احتیاج داره یکی سبز که میتونی از گلدون پتوس استفاده کنی و اون میله های اشپزخونه رو پتوس بزنی .. یکی هم قرمز که میتونی یه رومیزی سنتی کار دست رو میز بندازی

اگه میتونی اون وسایل برقی اشپزخونه رو هم از روی ویترین اشپزخونه بردار تو کابینت بذار

عجب 

ما که عکس ندیدم و ندید میگیم خیلییی هممم عالییی

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
عزیزم من از همون لحظه دارم عکس آپلود میکنم ده تا عکس گذاشتم خب معلومه که طول می‌کشه🥺

عزیزم اینهمه عکس با این سختی میزاری خب چرا زود پاک میکنی؟! 😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بابا بقرررران قسم جا ندارم کابینت‌ها اصلا جا نیس توش انباری هم ندارم آخه پس کجا بذارم خودمم اصلا خوش ...

دوباره بذار

منم گذاشتم بالای کابینت ها جا ندارم

دیدم داره تو حال حالا بعدا شاید اضاف کردم یجایی براشون

بهم بگید براتون حمد بخونم

یه دونه از حال و آشپزخونه حداقل بزار 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

چجوری خونه هاتون آنقدر تمییز و مرتبه انگار همه چیز با خط کش اندازه گیری شده 

همه چیز خوب بود تنها قسمت بد خونه همون لوازم برقی تو قسمت دکوری اشپزخونه بود 

ببخشید اون دیگه خیلی فاجعه است 

یاد بیست سال پیش افتادم که لوازم برقی رو بالای کابینت میچیدن عمه هام میچیدن بالای کابینت روش هم نایلون طلقی میکشیدن مثلا نشونه با سلیقه بودن بود مامانم خیلی بدش میومد لوازم برقی رو میزاشت تو کابینت 

عمه هام میکفتن چرا میزاری تو کابینت بزار اون بالا تو دید باشه

مهمان بهانه بود نیت فقط نشان دادن منزل بود شاعر : خودم یهویی :))))))))

آفرین ... بجای منزل خانه مینوشتی هم قافیه میشد ... 😂🤪

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
بابا بقرررران قسم جا ندارم کابینت‌ها اصلا جا نیس توش انباری هم ندارم آخه پس کجا بذارم خودمم اصلا خوش ...

خب جا نیس پس بیخیال .

اگه مستاجری بگو  به خاطر اسباب کشی نمیتونم لوازم خونمو عوض کنم انشالله خونه گرفتیم همه چیو جدید میگیرم

2810