2777
2789

عزیزم در صورتی به شما میرسه که شما مجرد باشی و ولی شما در قید حیات نباشن 

خیلی رفت و آمد داره و اثبات این ماجرا خیلی طولانی میشه 

ولی شما همون شعبه ای ک حقوق براشون میریزن برو و از واحد بازنشستگان و مستمری ها سوال بپرس و شرایط رو براشون بگو اونجا بهتر راهنمایی میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در صورتی به شما میرسه که شما مجرد باشی و ولی شما در قید حیات نباشن خیلی رفت و آمد داره و اثبات ...

اره پدرو مادر در قید حیات نیستن و می‌خوام جدا بشم مرسی عزیزم لطف کردی ❤️

اره نمی‌دونم عموم راست گفته یا نه و ربطی داره به دنیا اومدن یا نه خدا میدونه

من نگاه کردم اسی تحت کفالت پدربزرگ مادربزرگت نبودی بهت تعلق نمیگیره یکی از شروطش همینه

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

جدی پس موندم این چجوری داره حقوق میگیره

حتما پدرش کلکی زده وگرنه یکی از دوستانمون دو تا خواهرن یه برادر که یه خواهر مطلقه است اما درآمد داره رفت دنبال این کار ( پدرش سرهنگ بازنشسته بود و فوت شده ) ندادن و گفتن شرایط شما شامل نمیشه چون شاغل هستی و درآمد داری اون یکی خواهر شوهر و پسر بزرگ داره و برادر هن بالای ۳۰ سال داره

حتی به بچه هاشون هم شامل نشد

مرسی عزیزم یعنی اون تحت کفالت بوده صددرصد؟

قطعا بوده که بهش رسیده وگرنه تامین اجتماعی خیلی زرنگه امکان نداره ۱ ریال اضافه به کسی بده

به شما تعلق نمیگیره 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

2810