2777
2789

بچه ها من هنوز جدا نشدم ولی می‌خوام جدا بشم پدر بزرگم حقوق تامین اجتماعی داشت بعد فوتش رسید به یکی از دختر عموهام بعد نوه هم اعتیاد داره با این حقوق مواد می‌کشه و خلاصه میخوره می‌ره بعد خیلی مجردی سعی کردم حقوق رو به من بدن عموم رفته بود پرس وجود کرده بود می‌گفت نمیشه چون بعد فوت پدربزرگ به دنیا اومدم حالا راست یا دروغ حالا اگه بخوان جدا بشم حداقل نصف حقوق رو هم به من بدن خوبه چون شرایط مالی خوبی ندارم کجا باید برم بپرسم مدارکی از پدربزرگم ندارما شناسنامه یا گواهی فوت و اینا همه دست عموم هست اونم نمی‌ده باید چیکار کنم و کجا برم؟

فک نکنم بهت برسه اخه به چه دلیلی به نوه ای که بعد فوت پدربزرگش دنیا اومده حقوق برسه ؟؟

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اون داره میگیره

خب خودت داری میگی اون بزرگتره و قبل فوت پدربزرگت دنیا اومده

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

2810