2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 59771 بازدید | 906 پست
هیچ امیدی به آمدنش برای خواستگاری نداشته باش تا پیدا شدن یه خواستگار خوب برای رفع نیازت نگهش دار .

کامنتای شما رو تو تاپیکای دیگه دیدم به جای مشاوره درست دادن به استاتر های بنده خدا بدتر میکشونیشون به گناه

آخه اینم شد راه حل برای رفع نیاز نگهش دار😐

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه وابستشم خیلی بهش وابسته اذیت میشم چون خانوادمم طلاق گرفتن و برادرم باهام دشمنی خونی داره و خونشو ...

تو بدون اون حوصلت سر میره سعی کن ی سرگرمی برای خودت پیدا کنی اون فقط داره ازت سو استفاده جنسی میکنه، از خودت بپرس دقیقا وابسته چیش هستی؟؟؟  

چی بگم می‌دونم تقصیر خودم بود اشتباه کردم موقعی ک باهم دوست شدیم من فقط ۱۹ سالم بود و پدرو مادرم طلا ...

عزیزم خودتو بکش بیرون اون باهات زابطه کامل داشته دیگه دلش نمیخاد تورو به عنوان زن خودش بدونه هزارتا فکر سرش میاد ک ازکجا معلوم حالاک بکارت نداری با کسایی دیگه هم توشهرغریب رابطه نداشتی 

بیشتر ازاینکه بیشتر ازت سواستفاده کنه ولش کن اگه طولش بدی وبعد 4سال ولت کنه که بیشتر داغون میشی خودت برو ترمیم کن و اونم فراموش کن عزیزم از اون برات شوهر درنمیاد 

نیازتو هم با اونیکه اینحوری ازت سواستفاده کرده برطرف نکن 

کامنتای شما رو تو تاپیکای دیگه دیدم به جای مشاوره درست دادن به استاتر های بنده خدا بدتر میکشونیشون ب ...

دقیقا منظورشون اینه اونقدز باهاش ادامه بده تا یجایی خطایی رخ بده وازش حامله بشی یه سقط هم به دردسرهات اضافه بشه بعد جدا بشی 

اون اگه میخاست که بهش ذست نمیزد وایمیستاد وقتش بشه 

دقیقا منظورشون اینه اونقدز باهاش ادامه بده تا یجایی خطایی رخ بده وازش حامله بشی یه سقط هم به دردسرها ...

بله دقیقا

حالا اسی بنده خدا یه اشتباهی کرده که خیلیم بزرگه ولی باید همین الان متوقفش کنه تا بیشتر تو چاه فرو نرفته

کامنتای شما رو تو تاپیکای دیگه دیدم به جای مشاوره درست دادن به استاتر های بنده خدا بدتر میکشونیشون ب ...

جمله معترضه هست یعنی اگر ادامه بدی فقط جهت هوس خودته . هیچ امیدی به ازدواج نداری بازم ادامه میدی . گاه گاهی نمیشه یه موضوع رو صریح گفت باید به طریقی دیگر گفت که طرف مقابل بدون جبه گیری متوجه کار اشتباه خودش بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

باهاش رودررو ک شدی با بگو بخند بگو من ک فعلا نمیخوام عردسی کنیم اما عقد کنیم ک از این حس بد بلاتکلیفی دربیام اگر هم نمیتونی و فلان بریم دیگه همدیگرو نبینیم هر وقت شرایط داشتی شماره مامانمو داری هماهنگ میشی باهاش 

این مدل عذاب میکشم 

درضمن ی چیزی هم بهت بگم این چ مدل پسریه ک تو برا رابطه پیشقدم میشی فردا ازدواج هم کنی حسی بهت نخواهد داشت اینم درنظر بگیر 

جمله معترضه هست یعنی اگر ادامه بدی فقط جهت هوس خودته . هیچ امیدی به ازدواج نداری بازم ادامه میدی . گ ...

این روش رو ایشون جواب نمیده باید قاطعانه بگی نکن کارت اشتباهه گرچه من حس میکنم اسی بازم ادامه میده چون به شدت وابسته اس

باشه بهش میگم ببینم چیمیگه

عزیزم الان ادم تو دوران نامزدی یکم زیاده روی کنه تو رابطه جنسی طرف سرد میشه دلش نمیخاد عروسی بگیره چه برسه ک اصلا نامزد هم نباشی و تمام بدنت رو بدون هیچ چیزی دراختیارش بزاری مگه مغز خر خورده بیاد بگیرتت دیگه فهمید رابطه باتو چجوریه میره یکی آفتاب مهتاب ندیده میگیره ک دست کسی بهش نخوزده نه کسی ک راحت خودشو دراختیارش گذاشته

دختر یکم عزت نفس داشته باش چرا باید بزاری بدون هیچ چیزی بکازتت روخراب کنه واقعا😐😐تازه میگی وابستشی

یجور دیگه نیازتو برطرف کن وبدنت رو دراختیار هوسبازها نزار حیفی بخدا

این روش رو ایشون جواب نمیده باید قاطعانه بگی نکن کارت اشتباهه گرچه من حس میکنم اسی بازم ادامه میده چ ...

حس شما رو من همون لحظه اول احساس کردم فکر کنم اینجور تلنگر بهتری هست . درسته نزدیکترین راه بهترین راه هست ولی صد در صد نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2810