2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 82691 بازدید | 1133 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم، مردارو باید تشنه رسیدن نگه داری، واسه هر موردی...وقتی عطش باشه، تلاش و سماجت برای رسیدن زیاد میشه.

از همون اول باید سفت میگرفتی.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
سر کارت گذاشته🤦‍♀️

چیکار کنم بنظرت ؟ راه درست چیه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بلاتکلیفی=بزن بیرون.

بهم میگه میام حتی چنباری هم گفتم خاستگار اومده میگه دلت میاد با کسی غیر من ازدواج کنی میگه میام خاستگاریت ولی نیومده من چطوری بزنم بیرون خیلی وابستش شدم 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

افسردگیت با شوهر کردن بدتر میشه جدی میگم اصن ی افسردگی داریم افسردگی بعد ازدواج یهو ادم میوفته تو‌مس ...

اخه وابستشم خیلی بهش وابسته اذیت میشم چون خانوادمم طلاق گرفتن و برادرم باهام دشمنی خونی داره و خونشو ازمون جدا کرده دیگه هیچکسو ندارم فقط دلم ب اون وصله 

من بعد ۷سال نشد

سر چی نشد؟

کاش جوابت نه بود

متاسفانه

قطعا رابطه داشتی و مزتو حس کرده و دیگ نمیخادت تهش میره اونیو میگیره ک ننش میگه خودتو نجات بده اون بل ...

سنش بالاس 

رک بگم داره خرت میکنه 🫤 به این خاک قسم همه شون همینن. اگه اینو بهت گفته، بهش بگو تو میتونی تو هر سن ...

بهش بگم اینطوری؟

هیچ امیدی به آمدنش برای خواستگاری نداشته باش تا پیدا شدن یه خواستگار خوب برای رفع نیازت نگهش دار .

باشه

فقط. ی کاری کن قبل این ک جداشی اونم تو لش بخنده بگه راحت شدم ازش اول ی گرد خاکی ب پا کن بعد با خیال ...

بهم گفت دوست دارم باهم باشیم گفت واسه تولدت آیفون میخرم ینی دروغ گفته؟ گف ک اگه ی درصد بهم نرسیدیم برات میرم می‌دونم پردتو

عزیزدلم، مردارو باید تشنه رسیدن نگه داری، واسه هر موردی...وقتی عطش باشه، تلاش و سماجت برای رسیدن زیا ...

چی بگم می‌دونم تقصیر خودم بود اشتباه کردم موقعی ک باهم دوست شدیم من فقط ۱۹ سالم بود و پدرو مادرم طلاق گرفته بودن این ۳۳ سالش بود بهم محبت کرد من خر شدم

2810