2777
2789
عنوان

اگر آقایون بهتون اهمیت نمیدن😌

719 بازدید | 45 پست

خانومهای زیبا

وقتى يک مرد

جورى رفتار میكنه كه «انگار بهتون اهميت نمیده»

يعنى واقعا اهميت نمیده!

اگر جوری رفتار میکنه که حس میکنید «دوستتون نداره» 

یعنی واقعا دوستتون نداره! 

خودتون رو گول نزنيد و تعبير ديگه اى نكنيد.

مردها مثل ما زن ها پیچيده نيستن

همونى هستن كه نشون میدن.

پ.ن: تاپیک هایی از خانومها میبینیم که همه دنبال اینن تا بفهمن سردی رفتار همسرشون علتش چیه😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خب همیشه که اینطوری نیس گاهی اوقات ممکنه از چیزی ناراحت شده یا یه سوتفاهم و دلخوری پیش اومده که د ...

بله صد البته 

ولی خب منظور تاپیک همیشگی بود 

نه مقطعی 

گاهی بله ممکنه آقا مشکلی داشته باشن و خب نتونن اونجوری که باید به همسرشون اهمیت بدن کا خب مشکل برطرف میشه گ اوضاع عادی میشه

ولی اینکه شما همیشه حس دوست نداشته شدن یا بی اهمیت بودن رو داشته باشید نمیتونه یه سوتفاهم باشه 

سلام 

یه سوال غیر مرتبط🥲

دخترم کلاس دومه و از مدرسه و معلمش خیلی خیلی راضیم. ولی سطح بچه‌ها پایینه. دخترم هم نه که بگم بیست بیست در حد دو سه تا غلط داره توی امتحاناش

بچه‌ها رو که میبینه میگه بقیه کلی غلط دارن من که خیلی خوبم! من دلم میخواد انگیزه برای پیشرفت داشته باشه و درکل بچه پرتلاشی هست اما یکم بی‌دقته و رقابتی هم در کار نیست.

به نظرتون مدرسه‌ش رو عوض کنم؟ 

حیفمم میاد چون معلمش خیلی خوبه. 

همسرم میگه هرجا بری همینه. 

مدرسه دختر شما هم همینطوریه؟ اصلا به نظرت چیز مهمی هست؟

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
سلام یه سوال غیر مرتبط🥲دخترم کلاس دومه و از مدرسه و معلمش خیلی خیلی راضیم. ولی سطح بچه‌ها پایینه. د ...

سلام خوبید 

ببین گلم الان آذر ماهه شما بگیری هم بعیده مدرسه خوب جای خالی داشته باشه و بپذیرنش

باهاش صحبت کن بگو ما باید نگا به کارای خوب دوستامون بکنیم و نباید از اشتباه نوشتنشون الگو بگیریم 

اتفاقا الان تو میتونی تو کلاس تک باشی زبانزد باشی همه بگن فلانی چقدر باهوشه و این صحبتا

مدرسه دختر من الهی شکر اینجوری نیست کلا تو کلاسشون 10 نفرن و همشون با یک پله اختلاف بالاتر یا پایین ترن 

دختر من خیلی درس خونه از اون مدلهایی که کل سال دیکته بی غلط و کاربرگ بی غلط تحویل میده 

دو تا دوست صمیمی تو کلاسشون داره الهی شکر اونا هم درس خونن و یه رقابت قشنگی بینشون هست 

نمیدونم اگر تو موقعیت شما بودم چه تصمیمی میگرفتم 

اما قطعا عوض کردن مدرسه اولین گزینه ام نبود

سلام خوبید ببین گلم الان آذر ماهه شما بگیری هم بعیده مدرسه خوب جای خالی داشته باشه و بپذیرنشباهاش صح ...

چقدر خوب. شما از منبع خاصی باهاش کار میکنید؟

البته من نمیخوام بهش فشار بیاد. ولی اینکه حس می‌کنه همینجا که هست خوبه و نیاز به تلاش بیشتر نیست اذیتم می‌کنه. دلم میخواست تو جمع بچه‌های مسئولیت‌پذیر و سطح بالا باشه. اینجایی که هست بیشتر اهل بازیگوشی هستن و دائم با هم درگیرن. خانواده‌ها هم براشون مهم نیست. 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
چقدر خوب. شما از منبع خاصی باهاش کار میکنید؟البته من نمیخوام بهش فشار بیاد. ولی اینکه حس می‌کنه همین ...

منبع خاص که نه 

من خودم خیلللللللی براش زمان میذارم 

نه الان 

از 3 سالگی شروع کردم باهاش آموزش های دست ورزی و مهارتی رو کار کردن 

بعد کم کم خواندن و نوشتن و شمارش و.... 

جوری که وقتی رفت کلاس اول معلمش شگفت زده شده بود میگفت به نظر میاد این بچه یکبار اول رو خونده😅

و خودش هم تشنه آموزشه و چه با من چه تو مدرسه تمام تمرکز و حواسش رو برای درس میذاره

ما تو پیش و اول تنها مشکلی که داشتبم وابستگیش به من بود 

گریه میکرد چون نمیخواست من ازش جدا بشم 

یکم زمان برد تا عادت کنه به این جدایی

ولی الان دیگه مشکلی نداریم 

شما هم به نظرم با دخترت صحبت کن 

برای آموزشش تو خونه بیشتر وقت بذار

من اینجوری ام که معلمش اگر برای خونه 3 تا مسئله بده من میکنمش 6 تا 3 تاش تو دفتر تکلیف مدرسه اش 3 تا تو دفتر تکلیف خونه 

اینجوری بچه عادت میکنه

سلام عزیزم.

میشه ی سوال غیرمرتبط به تاپیک تون بپرسم ازتون .

من باردارم و دندون درد خفیف گرفتم ولی میتونم دردشو تحمل کنم . به نظرتون تحمل کنم یا باید برم دندان پزشکی ؟ نگرانم برا بچه بد باشه 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

سلام عزیزم.میشه ی سوال غیرمرتبط به تاپیک تون بپرسم ازتون .من باردارم و دندون درد خفیف گرفتم ولی میتو ...

سلام دوستم 

نگران نباشید معمولا سوالاتی که تو تاپیک های من مطرح میشن همه غیرمرتبط با موضوع هستند😅راحت باشید🤗

عزیزم حتما به دندان پزشکی مراجعه کنید

خرابی دندان عوارض و خطراتش برای جنین بیشتر از کارهای دندانپزشکی هست 

اونجا بگید باردارید خودشون با داروهای مخصوص دوران بارداری به مشکلتون رسیدگی میکنن نگران هیچی هم نباشید 

منم تو بارداری واسه دخترم یکبار تو ماه 6 یا 7 بارداریم رفتم دندانپزشکی و ترمیم سطحی انجام دادم هیچ مشکلی هم نبود 

فقط حتما به مطب متخصص دندانپزشکی مراجعه کنید و از رفتن به درمانگاه و کلینیک های عمومی خودداری کنید🥰

سلام مرضی جان 

ببخشید منم غیرمرتبط میپرسم اما واقعا کلافه ام و به بن بست خوردم.

عزیزم دخترم کلاس اوله ، اول یه مدرسه دیگه بود گریه میکرد و راستش چون دولتی بود جابجاش کردم ذاشتم غیرانتفاعی، یه چند روزی خوب بود ولی بعد از اون تا الان هرروز صبح که بیدار میشه شروع میکنه به گریه کردن ، باهاش صحبت کردم با معلمش صحبت کردم دخترم میگفت خانم داد میزنه رفتم باهاش حرف زدم گفت نمیزنم مگر اینکه تذکر دسته جمعی بدم ولی هرگز سر یه بچه تنها داد نمیزنم 

دخترم بالاخره دیروز گفت مامان وقتی سرکلاس خانم چیز سختی میگه من گریه ام میگیره با اینکه فوق العاده دانش آموز توانا و زرنگیه دیکته هاش همه بدون غلط کاربرگ های ریاضی رو خیلی راحت حل میکنه و.... اما به قول خودش گریه اش میگیره حالا باهاش حرف زدم ک باید به جای گریه تلاش کنی و...

اما مرضی جان به شدت کلافه ام نمیدونم چرا هیچ جوره عادت نمیکنه موضوعش وابستگی و دلتنگی به من هم نیست چون تو مدرسه هم موندم ولی فایده نداشت، دوست پیدا کرده طرح تشویقی اجرا شده براش ستاره گرفتن و هدیه و..

دیگه واقعا نمیدونم باید از چه دری وارد بشم محکم و قاطع رفتم با همدلی و درک رفتم با ناراحتی و غصه رفتم اما هیچی جواب نمیده، 

اصلا نمیشه به دخترم بگم بیا بریم بخوابیم فردا مدرسه داری گریه اش درمیاد از وقتی شب میشه هی میپرسه مامان اول شبه یا آخر شب خدا نکنه بگم آخر شب یا وسط شب میدونه باید بخوابه گریه میکنه، بعد شبا همش میگه بریم مهمونی خونه مامان بزرگ انگار میخواد فرار کنه از خواب و مدرسه و...

یه سوگ هم داشتیم تو خانوادمون اخیرا نمیدونم تا چه حد تاثیر داره اما سال گذشته که مشکلی نبود هم برای پیش دبستانی هم تقریبا همین بود هرروز میگفت زود بیا دنبالم و منم میرفتم.

وای یعنی باورم نمیشه دخترم به این توانایی و عاقلی به اون همه زبانزد بودن آنقدر مدرسه براش غول شده 

نمیدونم چطور با مدرسه آشتیش بدم دیگه.... عزیزم ممنون میشم اگه راهی به ذهنت میرسه کمکم کنی 🙏