2777
2789
عنوان

اگر آقایون بهتون اهمیت نمیدن😌

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 45 پست
چی میگی الان شما؟ حرف حسابت چیه؟ هر چیزی تو کلامت هست جز خیرخواهی! انگار اومدی اذیت کنی

حرف حساب من یه موضوع کلی هست

و منظور خاصی به شخص خاصی نیست دقیقا برعکس شما که از جایی مشخصا آنتریک شدید به تاپیک من اومدید و با این ادبیات صحبت میکنید

امیدوارم خدا کمکتون کنه🙏🏻😌

اما در خصوص موضوع تاپیک این👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 پیامی هست که من در ادامه صحبتم و جواب به عزیز بزرگواری گذاشتم 

(بله صد البته 

ولی خب منظور تاپیک همیشگی بود 

نه مقطعی 

گاهی بله ممکنه آقا مشکلی داشته باشن و خب نتونن اونجوری که باید به همسرشون اهمیت بدن که خب مشکل برطرف میشه و اوضاع عادی میشه

ولی اینکه شما همیشه حس دوست نداشته شدن یا بی اهمیت بودن رو داشته باشید نمیتونه یه سوتفاهم باشه) 

انقدر جوابا نامربوط بود منم کنجکاو شدم😅 شما دندانپزشک هستین یا معلم یا روانشناس

هیچکدوم دوست عزیز 

اینجا اکثرا منو میشناسن و میدونن که به مسائل کودکم خیلی حساسم و کوچکترین مسئله اش رو به هر طریقی که شده خیلی جدی پیگیری میکنم 

اینه که با توجه به شناختی که ازم دارن سوالی داشته باشن میپرسن 

منم جواب رو بدونم، پرمهر پاسخ میدم چون چیزی ازم کم نمیشه🫡😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله امروز شوهرم تو فکر بود کلایعنی منو دوست نداره نهواسه اینه که هزار تا کار داره

واقعا فکر کردید منظور من اینه که اگر یک روز همسرتون بنا به دلایلی تو خودش بود دیگه دوستتون نداره🤣🤣🤣
اگر اینطور برداشت کردید من متاسفم (برای خودم🤦🏻‍♀️) که نتونستم منظورم رو برسونم

منظور تاپیک همیشگی بود 

نه مقطعی 

گاهی بله ممکنه آقا مشکلی داشته باشن و خب نتونن اونجوری که باید به همسرشون اهمیت بدن که خب مشکل برطرف میشه و اوضاع عادی میشه

ولی اینکه شما همیشه در تمام شبانه روز حس دوست نداشته شدن یا بی اهمیت بودن رو داشته باشید نمیتونه یه سوتفاهم باشه 

واقعا فکر کردید منظور من اینه که اگر یک روز همسرتون بنا به دلایلی تو خودش بود دیگه دوستتون نداره🤣🤣 ...

بله شما درست میگید 

اگه همیشگی باشه یعنی واقعا یه موجود اضافه هستی

نه عزیزم من بد متوجه شدم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

اسی کتابه روازش شناخت داری ممنون میشم جواب بدی

کتاب EQ رو فرمودید؟ 

فکر میکنم از نشر گاج باشه درسته؟ 

نه متاسفانه من از انتشارات گاج کتابی تهیه نکردم تا الان 

من منتشران و کلاغ سپید و خیلی سبز گرفتم 

کلاغ سپید و خیلی سبز مباحثش ساده تره و به کتاب درسی دانش آموز نزدیک تر 

منتشران پیچیده تر و پر چالش تر 

که دختر من منتشران رو ترجیح میده

حرف حساب من یه موضوع کلی هستو منظور خاصی به شخص خاصی نیست دقیقا برعکس شما که از جایی مشخصا آنتریک شد ...

پیام تون برای من یه ریالم ارزش نداره و براش تره هم خگرو نمیکنم. هرچند شاید خودتون آدم نامحترمی نباشید اما پیام تون برام ارزشمند نبود 

ادبیاتمم کاملا مناسبه نیاز نیست به من ادبیات یاد بدید

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

موافقم استارتر

خانم ها باید برای شخصیتشون ارزش قائل باشن و اصلااا در انتظار درست شدن مردی عمر خودشون رو هدر ندن

اگه کسی واقعا ما رو بخواد هم اگه نیاز باشه خودش رو اصلاح میکنه و هم برای داشتنمون تلاش میکنه همونطور ک ما خودمونم اینکارو میکنیم

من تا حالا زنی رو ندیدم ک از سینگلی مرده باشه

ولی زن های زیادی دیدم و شنیدم که از بودن کنار مرد اشتباهی روزی هزاران بار مُرده اند

حرف حساب من یه موضوع کلی هستو منظور خاصی به شخص خاصی نیست دقیقا برعکس شما که از جایی مشخصا آنتریک شد ...

سلام مرضیه جان 

این بنده ی خدا  هم انگار  کاسه اش جمع شده .

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
شوهر من تو خونه خیلی خوبه ولی تو جمع خونوادش بهم اهمیت اصلا نمیده ....به نظرتون مشکل از کجاست؟خونواد ...

نه عزیزم بعضی آقایون خجالتی هستند 

این شاید به اون خاطره 

اگر به صورت کلی خوش رفتارن اصلا ازشون چیزی به دل نگیرید

باهاش صحبت کنید و بگید که دوست دارید محبت کلامیش رو جلوی دیگران هم بشنوید🤗