2777
2789
عنوان

این رفتاراش خستم کرده متاهلا بیاین راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 41 پست
اخلاق کسیو نمیتونی عوض کنی .اما وقتی با هم خوب شدید بشین باهاش حرف بزن بگو من هر چقدرم ازم معذرت بخو ...

بخدا هزار بار صحبت کردم اروم با ارامش میگم من نمیتونم رفتار اونم موقعتو فراموش کنم هر جقدرم که بعدش از دلم دربیاری میگه دست خودم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه گوها وای من هرچی فکر میکنم نمیتونم تحمل کنم ی مرد دست رو زنش بلند کنه این اتفاق واسه من بیفته طرف ...

نمیگم که دست بلند کرده ولی میترسم اگه خیلی عصبانیش کنم اینطوری بشه

ما یه سال ازدواج کردیم یعنی واقعا هیچ راهی نیست نمیدونه هربار که این رفتارد میکنه چقدر دلمو میشکنه ب ...

توی این سالها هر کار بگی مردم

قهر ، کم محلی، صحبت 

مواقعی کهحالش خ.به توضیح دادم که چقدر از دستش ناراحت میشم و دلم میشکنه

هربار قول داده دیگه تکرار نکنه

ولی باز کرده 

و فوری هم پشیمون شده

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
اره خودت بهتر بلدی به حرف اینا اصلا توجه نکن اینا بیشترشان یا بچن یا تو زندگی خودشون موندن .منم همین ...

من ترجیح میدم باهاش کل کل نکنم اونموقع هر چند بعضی وقتا دیگه نمیشه ولی واقعا سعی مسکنم خودمو کنترل کنم

شما تونستی یکم بهتر کنی اخلاقشو؟اگه اره چطوری؟

من هروقت همسرم داد میزد سرم منم تن صدامو میبردم بالا مثل خودش و با دادزدن میگفتم صداتو برا من بالا نبراااااا

بعد هی اروم اروم زیر لب برا خودش میگفت اعصابم نداره ، دیوونه، هی چیز میگفت دوباره یکم با تن صدا بالا میگفتم انقدر حرف نزن حوصله صداتم ندارم 

هییییس

سکووووت

بعدم میرفتم تو اناق با گوشی بازی میکردم 

وقتی اروم میشد خودش میومد اشتی میکرد 

یمدت این رویه اینجور بود الان خیلییییی خیلییییی بهتر شده و تقریبا میشه گفت سالی یکبار عصبانی میشه داد میزنه که همونم باز تا یچیز میگه 

یکم صدامو‌میبرم مثل خودش بالا میگم‌خب دیگه کافیه انقد کولی بازی درنیار حوصله ندارم اصلا 

بعد ۱۰ دقیقه با لبخند دوباره پیداش میشه

توی این سالها هر کار بگی مردمقهر ، کم محلی، صحبت مواقعی کهحالش خ.به توضیح دادم که چقدر از دستش ناراح ...

دقیقا همینطوره میگه تو اونموقع بهم چیزی نگو خودم اروم میشم قول میدم دیگه تکرار نشه ولی توی یه موقعیت دیگه باز تکرار میشه

من هروقت همسرم داد میزد سرم منم تن صدامو میبردم بالا مثل خودش و با دادزدن میگفتم صداتو برا من بالا ن ...

من وقتی داد میزنم اون عصبانی تر میشه نمیدونم چیکار کنم شاید باید شدید تر برخورد کنم شاید از سکوت کردنم داره سواستفاده میکنه

2810