2777
2789
عنوان

این رفتاراش خستم کرده متاهلا بیاین راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 40 پست
در مورد همه جواب نمیده بعضیها بدتر عصبانی میشن و کتک میزنن

اره هرکس قلق همسرشو بهتر میدونه 

اما برای من اینجور جواب داد 

اخه هرچی هیچی نمیگفتم هی بدتر ادامه میداد و حرف میزد میزد میزد تا سرمو میبرد 

منم یکی زیادی حرف بزنه فرکانس مغزم عصبی میشه و درد میگیره 

دیگه مثل خودش صدامو میبرد بالا یه داد که میزنم سرش ساکت میشه

دقیقا همینطوره میگه تو اونموقع بهم چیزی نگو خودم اروم میشم قول میدم دیگه تکرار نشه ولی توی یه موقعیت ...

واقعیت اینه دست خودشون نیست

وگرنه مرض ندارن که وقتی میدونن ناراحت میشیم  انحامش بدن 

همین دیشب یهو با کارد دستمو بریدم

مثلا خواست بگه ناراحت شدم 

یهو داد زد خری دیگه چرا مواظب خودت نیستی😐

بعد بدو بدو رفت دنبال چسب زخم 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکوت کن و صبر از مزاج شناسی هم کمک بگیرکارایی که میدونی عصبیش می کنه انجام ندهچون پدر و مادرشون یا خ ...

اینو قبول دارم چون خانوادش سردن نسبت به همدیگه هر سری که معذرت میخواد میگه بخدا دست خودم نیست بعضی وقتا دلمم بهش میسوزه

مزاج شناسی یعنی چیکار کنم

واقعیت اینه دست خودشون نیستوگرنه مرض ندارن که وقتی میدونن ناراحت میشیم انحامش بدن همین دیشب یهو با ...

دقیقا جمله خودش همینه که بخدا دست خودم نیست اونطور نیس که فیلم بازی کنه میبینم بعدش واقعا مشیمونه ولی چه فایده

کامل میفهمم چی میگین میخواد دلسوزی کنه بدتر ادمو ناراحت میکته محبتشم متفاوته

اینو قبول دارم چون خانوادش سردن نسبت به همدیگه هر سری که معذرت میخواد میگه بخدا دست خودم نیست بعضی و ...

بعضی غذاها آدم ها رو عصبانی تر می کنه 

توضیحش طولانی باید از طب سنتی کمک بگیری 

مثلا گلگاوزبان آرامش بخش 

دمنوشای آرم بخش باید بخوره

من وقتی داد میزنم اون عصبانی تر میشه نمیدونم چیکار کنم شاید باید شدید تر برخورد کنم شاید از سکوت کرد ...

ببین سکوت خوبه 

من خودم اولش سکوت میکنم یه کلمه هم حرف نمیزنم بعد که هی دیدم داره ادامه میده ادامه میده یهویی ، بی هوا داد میزنم سرش میگم بسسسسسه دیگه سرمو بردی هی حرف حرف حرف

خواهشا میخوای اعصابمو بهم بریزی برو بیرون هروقت اروم شدی بیا

یه کلمه دیگه صداتو‌نشنوم بعدم سریع میرم تو اتاق در سکوت کامل

دقیقا جمله خودش همینه که بخدا دست خودم نیست اونطور نیس که فیلم بازی کنه میبینم بعدش واقعا مشیمونه ول ...

دقیقا همینه

خیلی خوبی داره

ولی خب ...

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
ببین سکوت خوبه من خودم اولش سکوت میکنم یه کلمه هم حرف نمیزنم بعد که هی دیدم داره ادامه میده ادامه می ...

اره اینم راهکار خیلی خوبیه منم بیشتر وقتا اصلا هیچ حرفی بهش نمیزنم حتی نگاهش هم نمیکنم که خودش بس کنه