2777
2789

به نظرتون من باید چیکار کنم با ادمی که زود عصبانی میشه داد میزنه سرت بعدش که یکم میگذره پشیمون میشه معذرت میخواد هرر دفعه این حرکتو تکرار میکنه و من گذشت میکنم ولی دیگه خسته شدم از این رفتارش و الان باهاش قهرم 

شما بودین چیکار میکردین که ریشه ای این قضیه درست شه ؟قهر طولانی یا چی؟

به روانشناس اعتقاد دارن؟

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم. دوستان عزیزم خواهش میکنم راجع به امضام صحبت نکنید و اجازه بدید ادما هرچی رو که دوست دارن به عنوان امضا ثبت کنن حتی اگر خلاف عقیده شماست. این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قهر طولانی نکن ی بار ادای خودشو دربیار تا بفهمه چی میکشی

موقعی که داد میزنه من داد بزنم عصبانیتش بیشتر میشه اخه تا حالا دست روم بلند نکرده میترسم یه وقت انقد عصبی شه که دست هم بلند کنه 

اینکه مثلا من برم کاری نداره ولی خودش نمیاد

یک جلسه خودتون برید 

جبسه های بعضی راضیش کنید بیاد 

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم. دوستان عزیزم خواهش میکنم راجع به امضام صحبت نکنید و اجازه بدید ادما هرچی رو که دوست دارن به عنوان امضا ثبت کنن حتی اگر خلاف عقیده شماست. این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

موقعی که داد میزنه من داد بزنم عصبانیتش بیشتر میشه اخه تا حالا دست روم بلند نکرده میترسم یه وقت انقد ...

چه گوها وای من هرچی فکر میکنم نمیتونم تحمل کنم ی مرد دست رو زنش بلند کنه این اتفاق واسه من بیفته طرف برای همیشه تموم میشه واسم اصلا نزار کار ب اونجا بکشه از قبل تهدید کن یا خیلی محترمانه بگو من حساسم رو این چیزاا

همسر منم همینه ۱۶ساله نتونستم درستش کنم

ما یه سال ازدواج کردیم 

یعنی واقعا هیچ راهی نیست نمیدونه هربار که این رفتارد میکنه چقدر دلمو میشکنه بعد توقع داره بعد اینکع معذرت میخواد کاملا فراموش کنم

موقعی که داد میزنه من داد بزنم عصبانیتش بیشتر میشه اخه تا حالا دست روم بلند نکرده میترسم یه وقت انقد ...

اره خودت بهتر بلدی به حرف اینا اصلا توجه نکن اینا بیشترشان یا بچن یا تو زندگی خودشون موندن .منم همینطور دارم با مشکلاتی خودم دست و پنجه نرم میکنم بهترین کاری رو بکن که از نظر خودت درسته هم شوهرتون می‌شناسی هم خودتو

2810