2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 11757 بازدید | 346 پست
واقعا پست اون کاربر ربطی به موضوع تاپیک نداشت.اصلا جاش نبود.ولی کاربرایی که اینقدر گفتن اونا مال عرب ...

عزیزدلمممممم رسالت اون کاربر دعوا انداختن بین مذهبیا وملی گراها بود که دهنش سرویس موفق هم شد،چند صفحس من هی دارم میگم این هدف داره کامنتاشو بخون متوجه میشی شماها باز باهم بحث میکنید،چراااا؟!

ما یجوری برنامه میریزیم ک تقریبا هر سال دوسه بار شب یلدا داریم😁مثلا یه شب قبلش با خانواده شوهرم شب ...

همین که با هم کنار میایین خیلی خوبه... خدا رو شکر هنوز افرادی مثل شماها هستن و سلامت روان دارن. ولی اکثرا بخاطر اون یک شب، دعوایی هستن و درک نمیکنن، یه زوج ممکنه بخاطر این توقعات از هم دلخور بشن یا بینشون بد بشه.

احسنت بر شما ☺️☺️

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درستش اینه به ما ربطی نداره کی چی رو جشن میگیره همین حق توهین یا دخالت نداره

ولی این تاپیک پر از توهین بودااااا.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
ما هم مسلمونیمهم ایرانیدر نتیجه همه جشنا و عیدهاشونو میگیرم(هم اسلام و هم اعیاد و جشن های ایرانی)

یه سری ها از اونور بوم میوفتن که مردم رو از دین زده می کنن ،یه سری ها هم از این ور بوم که انگار هر اتفاقی میوفته هر مشکلی بوجود میاد به خاطر اسلامه ...بابا ما مسلمان و ایرانی هستیم ،میانه رو باشین چه خبرتونه ?!!!

داشتم چایی میخوردمترکیدم از خندهچایی پاشید بیرون😂😂😂😂🤣

🤣🤣💔

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
واقعا پست اون کاربر ربطی به موضوع تاپیک نداشت.اصلا جاش نبود.ولی کاربرایی که اینقدر گفتن اونا مال عرب ...

ببین بحثه آزادیه 

آزادی یعنی هرکی هر مناسبتی رو‌ که دلش خواست جشن بگیره و تو‌ کار بقیه دخالت نکنه

الان من درخت کریسمس بخرم‌ بذارم گوشه خونه خودم چه فشاری به بقیه میاره؟ 

یه حالا عید قربان بشینم‌ گوشت بخورم 

ولی اعیاد باستانی خودمون رو باید زنده نگه داریم اونا فرق میکنن

هرکسی هر مناسبتی رو که دلش بخواد میتونه جشن بگیره

اگه اهمیت به جشنای عربی مشکلی نداره پس اهمیت به

هالووین و کریسمس و ... هم مشکلی نداره

ولی کسی نباید واسه بقیه تعیین تکلیف کنه

یا افراطی رفتار کنه. اگه از نظر ایشون اسلام دوتا عید داره

خب به ما چه ربطی داره. خودش بره اون دوتارو جشن بگیره

یه کامنت غیر مرتبط گذاشت اعصاب همه رو بهم ریخت😒

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
ولی این تاپیک پر از توهین بودااااا.

برای حرص درآوردن اون کاربر بود 

وگرنه توی ایران جشن های مذهبی داره برگزار میشه و کسی کاری نداره

معمولا اول توهین میشه که توهین میشنون بعدش 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

موضوع تاپیک: امسال دوست ندارم یلدا برم خونه مادرشوهر استرس دارم 

نظرات: ایران عرب نیست. عرب ایران نیست. اسلام فلانه . ایران بهمانه

😑😑😑 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

رابطه با نامحرمم حرامهپس چطور طبق تاپیکاتون رل داشتید؟

از درون خودشو سوخته از بیرون ملت رو 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

هرکسی هر مناسبتی رو که دلش بخواد میتونه جشن بگیرهاگه اهمیت به جشنای عربی مشکلی نداره پس اهمیت بههالو ...

👌👌 دقیقا 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ما ایرانیم ایراااااانیاون برای عرب هاس

ایول

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
2810