2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 11623 بازدید | 346 پست
این ها عید ما نیست عید عرب هاست 😁🤣

چه ربطی به عربا داره،اگه مسلمون باشیم دیگه فرقی نداره مال کجا باشیم عید همه مسلموناست،

یه سری مراسم‌ها و اعیاد باستانی هم داریم،اونا رو هم جشن میگیریم،با هم منافاتی ندارن

کسی هم قرار باشه تعلیق بشه اون کاربری هس که تاپیکو به حاشیه برده براش گزارش دسته جمعی بزنین تا دهنش ...

ن اسی هم تعلیق میشه ک قفل نکرده   این قانونه سایته

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی یه سال بهانه کن بمون خونه ی خودت ..مخلفاتم بگیردورهمی بگیرید خودتون ...یک سال رفتم خونه ی خواهرشوهر م ..مادرشوهرم یک سال توسرپسرش میزد توچرا چنین کاری نمی کنی خرج نمی کنی منم زیربارنمیرم ..بدون توجه به حرفاشون یلداروخونه ی خودم بابچه هام وهمسرم جشن می گیریم ..سرشبم می خوابیم🥰

من نظر خودم گفتم ببخشید منظورم این بود سایر جشن ها مثل یلدا و کریسمس و هالویین و نوروز و چهارشنبه سو ...

ادمو خر گاز بگیره ولی وطنشو به اعرابی که اجدادشو سر بریدن نفروشه

انقدر به اعراب ارادت داری تشریف ببرید عربستان

حتی اگر خواهرشوهرتم نبود، باز این مساله شب یلدا و عید نوروز و سیزده به در و عید فطر و غیره واسه رفتن ...

ما یجوری برنامه میریزیم ک تقریبا هر سال دوسه بار شب یلدا داریم😁

مثلا یه شب قبلش با خانواده شوهرم 

شب یلدا با خانواده ی خودم 

شب بعدشم با اون‌یکی خواهر بردارای شوهرم (از دوتا مادرن و دو گروه میشن) 

عاشق دلیل تعلیقمم 🌈 همون ماهاگونی سابقم❤️
واقعا پست اون کاربر ربطی به موضوع تاپیک نداشت.اصلا جاش نبود.ولی کاربرایی که اینقدر گفتن اونا مال عرب ...

درستش اینه به ما ربطی نداره کی چی رو جشن میگیره همین 

حق توهین یا دخالت نداره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

[QUOTE=361690330]بچه ها با این کاربر @yasilove    ایقد بد حرف نزنین من الان فهمیدم یه عمل خیلی سخت داشته ...[/QUOTE

خیلی بانمکی😂😂😂

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

خب باشه چه ربطی داره کلا میخوان عید نوروز شب یلدا بردارن مثل یه نفر که میگفت عید برا گاو گوسفنداس من ...

غلط کرده هر کی توهین کرده.

جشنهای ملیمون بوده و خواهد بود.

من فقط جملشون رو تصحیح کردم.فقط یه ، نذاشت.معنیش عوض شده بوده.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
هزار لایک

😘

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
[QUOTE=361690330]بچه ها با این کاربر @yasilove ایقد بد حرف نزنین من الان فهمیدم یه عمل خیلی سخت د ...

نه عذاب وجدان گرفتم عمل سختی داشته😂

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
منظورم عید مذهبی نیست میتونی نگیری

اتفاقا به کوری چشم امثال تو که دنبال محو کردن ملیتمون هستی به بهترین شکل ممکن میگیریم

تا چشمت بترکه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نه عذاب وجدان گرفتم عمل سختی داشته😂

داشتم چایی میخوردم

ترکیدم از خنده

چایی پاشید بیرون😂😂😂😂🤣

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

2810