2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 11200 بازدید | 346 پست
اسلام دو عید بیشتر نداره قربان و فطر

میدونی چی ساختگیه ابله؟اینکه وقتی به دنیا اومدی بدون اینکه ازت بپرسن تو گوشت الله اکبر گفتن این ساختیه اعتقاد ساختیه نه اصل و نسبت که تو مطمئنم همدن اصل و نسبتم عربه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
برای عرب ها نیس برای همه ی مسلومون هاس😐 ب عنوان یک ایرانی اینو گفتم

به عنوان یه ایرانی گند زدی به ایرانی بودن

اول ریشه اتو حفظ کن بعد اداب بقیه کشور ها را

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ایرانیم و از همه جشنا هم خوشم میادمسلمونم هستم و از اعیاد مذهبی هم خوشم میادروی حرفم با کسا ...

خانم یاسی لاو لطفا منو لایک نکن من مخالف افکار شما هستم

خود پیغمبر با اون شان و عظمت با مسیحی و... زندگی کردن به عیادت یهود.ی رفتن, بعد شما تو یه کشوری که ایران و اسلامی هست جشنارو جدا میکنی؟

امام علی رض میفرمایند هر روزی که معصیت خدا انجام نشود عید است

علیه السلام بود جانم

ماهم ب اندازه خودمون اعتقاد داریم 

بی دین وکافر نیستیم 

اما شما راه خوبی برای عرضه ی دین ومذهب انتخاب نکردین 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

برای مسلموناس نه عرباایرانی مسلمان الان پاکستان و... شب یلدارو مثل ما جشن میگیرن بیان بگن یلدا برای ...

چرا همه را قاطی کردی 

من اصلا با شما حرف نزدم

درضمن وقتی ریشه ی خودتونا فراموش میکنید دینتونم الکیه 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

به همه ی دین اسلام اعتقاد دادید؟؟به همین محکمی؟؟ببخشید همسرتون چندتا زن دارن؟؟شما زن چندم هستید

حالا با این کاربر که روی پیامش ریپ زدید کاری ندارم 

من خودم آدم مذهبی هستم واقعا بهم برخورد

یعنی هرکس به دین اسلام اعتقاد دار و بهش محکمه

حتما باید چند تا زن داشته باشه ؟ 

شما هم از اسلام فقط همینو میدونید؟ 

شما تا حالا نهج البلاغه رو خوندید ؟ 

نمی‌دونم خوندی یا نه ولی اگر خطبه ها رو خونده باشی حرف اول امام علی انسانیت بود 

ایشون حتی شروع کننده جنگ هم نبودن 

قبول دارم یکسری آدم ها جانماز آب می‌کشند 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

ای خدا یکی از خوشی های زیاد  یلدا میناله

منم از اینکه هر سال شب یلدا خونه خودمون هستیم و تنهاییم 

و عین روزای عادی هست نه کیکی نه اجیلی نه میوه ای 

منم باید از اون بنالم  

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
اگه تو مسلمون نیستی ما مسلمانیم .ایرانی هم هستیم .همه عید ها عزیز هستن چه قربان چه نوروض چه یلدا .آن ...

خب؟ الان نظرت به نظره اون خانم نزدیک تر بود تا من؟ 

پس شماهم عربید 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
ما ایرانیم ایراااااانیاون برای عرب هاس

بعد همین شما ی مشکل براتون پیش میاد متوسل به ائمه میشین. حالا کاری ندارم ک دوستمون قیمه ها رو ریخت تو ماستا یلدا جای خودش اعیاد مسلمونا جای خودش ولی حرف شما کاملا بی ربط بود

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
2810