2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 12084 بازدید | 346 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا دیگه این حرف رو نگو. این نوع حرف ها بیشتر مال مذهبی های افراطیه و بدتر باعث ناراحتی میشی.

ولش کن 

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
منم همینطور از بس به زور دعوت میکنن حالم از دعوتی های زورشون بدم میاد انتضار دارن بهترین زمانهای سال ...

اول برو خونه ی مادرت .

شام واونجا بخور.

بعد شام برو خونه ی مادرهمسرت.

بگو دعوتم کرده. خیلی ها هستن نمیشه نرم بعد شان مزاحم میشیم یسر میایم میشینیم ..بگو چند ساله  این رواله وووامسال دیگه مادرم اینا به زبون اوندن

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
ملیت چیز ساختگیه اصل اعتقاده

به همه ی دین اسلام اعتقاد دادید؟؟

به همین محکمی؟؟

ببخشید همسرتون چندتا زن دارن؟؟

شما زن چندم هستید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
لطفا دیگه این حرف رو نگو. این نوع حرف ها بیشتر مال مذهبی های افراطیه و بدتر باعث ناراحتی میشی.

این کاربر کلا افراطیه 🫠 بعضی وقتا فکر میکنم کرم داره که توی هر تاپیک کامنتای مذهبی جنجالی میذاره 

چون کلی مذهبی میشناسم اینجوری نیستن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خانوده ما سرد سورن یه اینجور مواقع دور هم جمع بشن بدون شام اونم شوهرمم ناراحت میشه تولد اون خانوم رو ...

خب گلم تو که خونوادت سرد و سورن ،برعکس باید خیلی ممنون خدا باشی ک خونواده شوهرت اهل اینجور چیزا هستن ،لذت ببر ،عشق کن ،محبت کن حس خوب داشته باش ،بخدا زندگی جنگ نیست که بگی الان من برم تولد خواهرشوهر باختم ،آدم زمانی میبازه که از زندگیش لذت نبره ،به هیچ چیز دیگه اهمیت نده ،تخم کینه و نفرت رو از خودت دور کن 

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼
2810