2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 11957 بازدید | 346 پست

مگه زورت کردن؟ نرو خوب. ما که عاشق شب یلدا و نوروزیم و به امید خدا تا روزی که زنده ایم جشن میگیریم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
🤣🤣 عه پس مثل اینکه فقط براش مهمه ما به اسلام دعوت بشیم خودش آزاده هر کاری میخواد بکنه

من زیاد دیدمش کلا تو ذهنم مونده،میاد زیر تاپیکا کامنت میزاره حرامه😂حلال وحروم خیلی براش مهمه بنده ی پاک خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسلام دو عید بیشتر نداره قربان و فطر

ما ایرانی هستیم قبل از هر دینی که داریم ! واقعا برات متاسفم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
اسلام دو عید بیشتر نداره قربان و فطر

خدا شفات بده طوری نیس خوب میشی خدا درد و داده دوا را هم میده 

خدایا بدون نوبت خوبش کن

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
اگه به این حرفهای اینستاگرامی گوش ندی بهت خوش میگذره به همه آموزش دادن حرف نزن با خونواده شوهر نگو ن ...

نه اصلا کاری ب اینستا ندارم کلا شخصیتم اینجوریه زیاد حرف نمیزنم ارتباط اجتماعیم ضعیفه  تنهاییو بیشتر دوس دارم   بعدشم طبیعیه دوس نداشته باشی خونه کسی بری ک هی متلک میندازه و با قصد و غرض حرف میزنه 

وگرنه اگه مادرشوهرم ادم خوبی بود ک مشکلی نداشتم بقیشون خوبن 

حتی دختراشم معتقدن ک مادرشون گند زده ب رابطه بقیه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نمیشه شوهرم ناراحت میشه میگه یه سر هم شده بریم یه سر همانا و کش دادن مراسم هم همانا

ناراحت بشه 

این همه سال شما همه ی مناسبت ها ناراحت شدی مگه برای همسرت مهم بوده؟؟

یکبار کفته خانمم ناراحت میشه نریم؟؟

وقتی زیادی با طرف راه بیایی حق کامل به خودش میده و شما میشی مقصر

نرو والسلاااام

اعصابت راحت تره

خودت هماهنگی کن خونه ی خودت یا پدرت جمع بشید خودت برو توی کار همه را جمع کن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

همون خط اول کافی بود تا دیگه ادامه ندم به بقیش

بدبخت اون خانواده و خواهرشوهری که تو باهاشون وصلت کردی با این طرز حرف زدنت 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
من زیاد دیدمش کلا تو ذهنم مونده،میاد زیر تاپیکا کامنت میزاره حرامه😂حلال وحروم خیلی براش مهمه بنده ی ...

🤣🤣🤣🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2810