2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 11959 بازدید | 346 پست
آقا شما چند تا جارو با هم دارین برین من یه دونشو هم ندارم شوهرم کاره خونوادم دورن مادر شوهرم هست نزد ...

منم از خدامه یه جا دعوت باشیم بریم. سرخود هم دوس ندارم جایی برم تو این شب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه شوهرت مدیریت بلد نیست.قرار نیست یه سنت حذف کنن...می‌تونه کادو خواهرش بده.باهاش عکس بگیره...بیاید بیرون...یا بگه ایندفعه نمی‌تونیم بیایم کادوت محفوظه.....تمام شد رفت.....مشکل شما تولد گرفتن خواهر شوهر نباید باشه....مشکل عدم یادگیری برنامه ریزی .شوهرته

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
یعنی داشتم حرص میخوردم و میخوام خودکشی کنم از شب یلدا و خانواده شوهر دیگه از دست شما خودمو میکشم گیر ...

ببخشید🥲

عزیزم یه کادویی بگیر 

بگو ما شام جایی دعوت شدیم

یا کسیو دعوت کن

با دوستای خانوادگیت و همسرت جایی شام بیرون برید یا خونه پدرت برید یا مادر پدرتو دعوت کن خونتون 

بعد واسه کیک و کادو برید زود هم برگردید به همسرت بگو خیلی خسته شدم سریع خداحافظی کنید برگردید که بهونه دست کسی ندید

کاربری دست 
چرا نشستین پاشین همو تیکه تیکه کنید بابا بسه دیگه یکی یه حرف میزنه همه میریزین سرش فقط حرف بوده جلوی ...

اتفاقا خوشحالم بهش گیر دادن 

نشون میده هنوز کلی وطن پرست داریم 

حتی مذهبی های ما برای ایران و جشناش ارزش قائلن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چرا همه را قاطی کردی من اصلا با شما حرف نزدمدرضمن وقتی ریشه ی خودتونا فراموش میکنید دینتونم الکیه

تو یه تاپیک عمومی با کی حرف زدی؟

حتمن استارتر😂

فقط استارتر😂

خوب میرفتی پی ویش

تاپیک عمومیه

اعتقادات ملیت و قومیت نداره ایران هم کشور عرب هم هست

یعنی میگن سسشعر گفتن کنتور نمیندازه ها چه قد منفوری🤢

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
ای خدا یکی از خوشی های زیاد یلدا مینالهمنم از اینکه هر سال شب یلدا خونه خودمون هستیم و تنهاییم و عی ...

عزیزم اونا ناشکرن قدر نمیدونن. منم مثل توام. اونقد دوس دارم دورهمیای شب یلدارو. اما جایی نداریم برای رفتن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خب؟ الان نظرت به نظره اون خانم نزدیک تر بود تا من؟ پس شماهم عربید

میگم هم مسلمانم هم ایرانی هم جشنهای ایران باستان را دوست دارم هم جشن های اسلام عزیزم رو .همه دوست داشتنی هستن .اسلام مختص به عرب ها نیست یه دین بزرگ و جهانیه .

اخه یکی تاپیک لباس یلدا گذاشته بود گفتم برا بچه هام بخرم یاد شب یلدا حروم شد هر سالم افتادم

گذشته رو بریز دور 

مگه چقدر قراره تو این دنیا زندگی کنی 

بشین با شوهرت منطقی حرف بزن 

مشکل خیلیا با حرف زدن حل میشه 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

از شب یلدا  راحت شدم دیگه پیش خانواده شوهرم نیستم واقعا بد بود. 

تو شهر قریب بودم می رفتیم با مادرشوهرم گ دو تا عمه هاش بچه هاشون وسط یلدا نی رفتن فامیل همسرانشون. تنها کسی که می موند تو اون جمع من بودم. 

خدایا شکرت دیگه یلدا ندارم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
حالا با این کاربر که روی پیامش ریپ زدید کاری ندارم من خودم آدم مذهبی هستم واقعا بهم برخوردیعنی هرکس ...

من فقط مخاطبم ایشون بود.کسی که اتقدررر محکم اعتقاد داره و جار میزنه باید به همه چیز معتقد باشه

وگرنه مثل اکثریت مذهبی ها حالت نرمال بگیره

ایشونم احتمالا اهل سنته اصلا قبول ندارن 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بعد همین شما ی مشکل براتون پیش میاد متوسل به ائمه میشین. حالا کاری ندارم ک دوستمون قیمه ها رو ریخت ت ...

من نگفتن عید فطر و اینا خوب نیست 

ولی این کاربر کلا عید های ایرانی را گذاشته کنار

وقتی به ریشه اشون پایبند نیستند به دین هم قطعاااا پایبند نیستند

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

2810