2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیلی تاثیر داره بااینکه ۵۷کیلو بودم فکر نمیکردم صورتم انقد پف داشته باشه من ۱۰ماهه سمت قند مصنوع ...

تاثیرش روی پوستت چطور بود؟

دیگه صورتت پف نداره؟

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
اصلا زندگیم تغییر کرد حالم خوب شدقند و شکر مصنوعی رو گذاشتم کنار و واقعا خیلی خوب شدم هم خودم هم سبک ...

شما پوستتون چطوره الان؟

شنیدم میگن پوست عالی میشه و ورم صورت میخوابه

من چن روزه حذف کردم تغییری نداشتم یه مدت بگذره ببینم چی میشع

@زن_ممدقولی     تو چی

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

تاثیرش روی پوستت چطور بود؟دیگه صورتت پف نداره؟

حس میکنم شفاف تر شده کمتر جوش میزنم

ارع عکس قبل بعد نگاه میکنم میگم وای اون من بودم بااینکه لاغر بود صورتم ولی پف داشت مشخص بود

منم یک سال و خوردی میشه تقریبا حذف کردم 

پوستم از این رو به اون رو شد

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

من یه مدت کلا قند و شکر و کیک و بستنی و هر چیزی که توش قند داره رو حذف کردم ( از جمله نون و برنج )پو ...

برنج مشکلی نداره

فقط باید با فیبر و پروتئین استفاده بشه تا قند خون تنظیم بشه

میشه بگید شامل چه چیزهایی میشه

قند نوشابه شیرینی شکلات و......

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
2810