2777
2789
آره خیلی تاثیر داره بااینکه ۵۷کیلو بودم فکر نمیکردم صورتم انقد پف داشته باشه من ۱۰ماهه سمت قند مصنوع ...

بعد چند وقت پف صورتت خوابید ؟

منم خیلی حس میکنم صورتم چاق شده و پف داره 

چند وقت طول میکشه تا اثرش رو ببینی ؟
پوست صورتم هم افتضاحه ... 

اونم اوکی میشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو ماهه حذف کردم. اما دیروز نصف شیرینی خشک خوردم خیلی دلم خاست. آره پف صورتم از بین رفته. لاغر شدم. خدارو شکر.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
برنج ونون هم باید حذف کنیم؟ صبحانه چی بخوریم؟

تا جایی که یادمه نیازی نیست

فقط باید برنج و با سبزیجات زیاد و پروتئین بخوری

اینجوری قند خونت تنظیم میشه

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
برنج ونون هم باید حذف کنیم؟ صبحانه چی بخوریم؟

من برنج هر روز ناهار میخورم. نون آرد سفیدو هم حذف کردم. نون جو یه کف دست میخورم برا صبونه یا گاهی خیلی گشنم باشه برا شام

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چه خوووب:))

آره خیلی موثره. الان بقیه رو مبینم میگم وای چقد صورتشون پف داره برا قنده ها.

آره خیلی موثره. الان بقیه رو مبینم میگم وای چقد صورتشون پف داره برا قنده ها.

دقیقا منم وزنم خیلی کمه ولی پف صورت شدیدددد دارم

خصوصا پف پلک

میگن بخاطر همین قندو شکره

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
وای مشکل منم همینهبه شدت صورتم پف داره با اینکه لاغرم یعنی خوب میشمممم:)

من مثلا همیشه با چایی شکلات اینا میخوردم هنوزم مثلا هفته ای یه بار ازادم میتونم چیزی بخورم بجاش الان خرما توت میخورم با چایی چیزایی که قند مصنوعی نیست یا شیک پروتئینی اینا استفاده میکنم یه ذره شیرینن یا شکلات تلخ البته ورزشم داشته باشی خوبه کنارش.

من چن روزه حذف کردم تغییری نداشتم یه مدت بگذره ببینم چی میشع@زن_ممدقولی تو چی

منم از همون موقعه نخورد بجز دیروز دو لقمه مربا هویج خوردم😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2810