2777
2789

یعنی کلا کیک و شیرینی و...همرو حذف میکنین؟؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
حس میکنم شفاف تر شده کمتر جوش میزنمارع عکس قبل بعد نگاه میکنم میگم وای اون من بودم بااینکه لاغر بود ...

وای مشکل منم همینه

به شدت صورتم پف داره با اینکه لاغرم 

یعنی خوب میشمممم:)

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نخور ارزش نداره

گذاشته بودم کنار، این مدت که دانشگاه میرم چون تایم زیادی رو بیرون خونه هستم اون وسط‌ها مجبور میشم برم یه چیزی بگیرم. ترکیبش با استرس پوستم رو داغون کرده. ☹️

من خیلی وقته حذف کردم چندین سال 

گهگداری نوشابه خیلی خیلی کم میخورم 

ببین تاثیرش این بود که دوتا بارداری داشتم هیچ مشکلی نداشتم توی بارداری هام،حتی بارداری دوم ام دوقلو بود نه قند بارداری داشتم نه اضافه وزن زیاد 

الان هم بعد زایمان ۶۰ کیلو هستم ،و پوستم هم عالیه

گذاشته بودم کنار، این مدت که دانشگاه میرم چون تایم زیادی رو بیرون خونه هستم اون وسط‌ها مجبور میشم بر ...

یاد خودم افتادم

از بس بستنی میخوردم با استرس پوستم بخاطر همین داغون شد🥲

میشه بگید شامل چه چیزهایی میشه

همممه چی

هیچی نمیتونی بخوری دیگه

آبمیوه ها و کیک و بیسکوییت و شیرینی جات.. شکلات ها و بستنی و نوشابه و قند و شکر و نون و برنج و...

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من خیلی وقته حذف کردم چندین سال گهگداری نوشابه خیلی خیلی کم میخورم ببین تاثیرش این بود که دوتا باردا ...

چه خوبههه

شنیدم تاثیر بی نظیری رو پوست داره:))

آره واقعا،من حتی هیچ روتین پوستی خاصی ندارم ولی خب با حذف قند و شکر تا الان خدا رو شکر مشکل پوستی ند ...

شما صورتتون ورم نداره؟

برای من مشکلم پف صورت هستش که میگن بخاطر همینه

2810