2777
2789
عنوان

بی اختیاری خواهرم

835 بازدید | 53 پست

من ی خواهر دارم 7 سالشه متاسفانه مشکل شب اداری شدید داره اما روزا بخنده یا بدواینطوریه. خیلی دکتر بردیمش هیچ اثری نداشته و هر شب جاشو خیس میکنه مامانم پوشکش میکنه خیلی بده خودش خیلی خجالت میکشه و اینکه فامیل از این موضوع خبر دارن و ب روی خواهرم میارن که تو لباست خیس میکنی و ..خواهرم بیچاره خیلی خجالت میکشه اونا نمیدونن که عیب بچه رو نباید ب روش اورد و اینکه هرچی سرزنشش کنی بدتر میشه ...

خواهشی که دارم از شما اینکه لطفا هرچی تجربه دارین بهم بگین تا خواهرم خوب بشه دیگه سرزنشش نکن دیگه دکتر و دوا اثر نداره اصلا هیچ تغیری هم نمیکنه 

دیگه نمیخوام ب روی خواهرم بیارن  خیلی دعاش کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چرا به فامیل گفتین تنها راهش روانشناسه و اینکه ساعتای پایانی شب اب نخوره این مشکل کلیوی نیست مشکل اضطرابیه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

اول اینکه اشناها فهمیدن تقصیر خودتونه.تا شما نمیگفتید کسی نمیفهمید.دوما چیز خاصی نیست دست خود بچه که نیست

منم تا ۸ سالگی اینطوری بودم

تنها چیزی ک نجاتم داد این بود ک دکتر گفته بود از غروب بهش لب و مایعات ندید یک مدت

نهااااایت با قاشق دوتا سه تا قاشق اب بدید بهش تا صب

شبم چندبار بیدارش کنید ازش بپرسید جیش داره یا نه

کم کم از سرش میفته عزیزم بهش اعتماد بنفس بده

بهم بگید براتون حمد بخونم
داشتید مورد

بله مورد داشتیم ..البته نه هر شب ..گاهی ..ولی درست شده 

طب سنتی ببرید ..چیزای گرمی و یه ورزشی هست به اسم کگل ..که باید عصلات لگن و سفت بگیره ..لنگلر میخوات جلوی ادرار کردن رو بگیره . اونم در طول روز انحام بده

2810