2777
2789
عنوان

بی اختیاری خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 53 پست

خواهرته یا دخترته؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم

تاپیکای قبلیت گفتی دخترته

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
خیلی جدی و تند با فامیل بی ملاحظه برخورد کن.حتی شده قطع رابطه.بچه رو داغون نکنید

بله کاملا درست میگید

بااااااید با مشت بکوبن دهن همچین فامیلی

اصلا این فامیل نباشه خیلی خیلی بهتره

دلم برات تنگ شده حسین

پس چرا تو تاپیکای قبلیت گفتی از وقتی بچه دومم به دنیا اومده بچه اولم اینجوری شده تو خودت از وجود دخترت خجالت میکشی انکارش میکنی معلوم نیست با روان بچه چیکار میکنی اعصابم خورد شد اه

نباید اجازه میدادین کسی بفهمه الانم تا کسی حرف زد شما بگین خیلی وقته مشکلش حل شده اصلا دیگه شب ادراری نداره لزومی نداره کسی در جریان باشه.خواهر من این مشکلو داشت با روغن سیاهدونه براش ماساژ دادیم میگفتیم روغن جادوییه نمیدونم دیگه تاثیر تلقین بود یا سیاهدونه ولی خوب شد شکر خدا.قبل خواب مایعات نخوره.اگرم میتونی یبار بیدارش کنید شب ببریدش دسشویی.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

از بعد ظهر بهش دوغ یا نوشابه یا آب میوه چای ندید  ندید آلان که فصل سرمایت میوه علی که سردی دارن ندید قبل خواب ببریدش سرویس صبحم همین که از خواب بیدار شد ببریدش سرویس البته شب ادراری بیشتر ارثی 

دختر من 6سالشه تا چند ماه پیش داشت این مورد رو 

نمیدونم چرا کل فامیل رو خبر دار کردین 

الان چند ماهه دیگه اصلا نداره

من دعواش نمی‌کردم با اینکه 3بار پارسال قالی رو دادم قالیشویی وبارها تشک و ملافه و ...شستم 

بهش گرمیجات بدین 

شب قبل خواب حتما ببرید دسشویی

و نصف شب با اصرار و البته محبت ببریدش دسشویی

معلا این مدل بچه ها تنبلن دختر من چند وقت که بیدارش میکردم بعدش خودش بیدار می‌شد گریه میکرد زورش می اومد بره دسشویی اما الان خودش پا میشه می‌ره 

و اینکه تشویقش کنید مخصوصا تو جمع و بگید دیگه بزرگ شده و خیس نمیکنه و بهش جایزه بدین و کم کم توجهتون رو از این قضیه دور کنید 

2810